NYHEDSBREV AUGUST 2014
PALMEØLSMAGNING

Vores "varemærke" i den danske ølverden, er uden tvivl vores fantastiske Palmeølsmagning, som traditionen tro, afholdes på Palmestranden. Dette har været tilfældet i en årrække, hvor vi har kunne byde vores gæster sommer, sol og dejlig øl.

Dette skulle dog vise sig at være lidt udfordrende til dette års Palmeølsmagning. DMI lovede skybrud fra 14.00 - 18.00 med vindstød af stormstyrke og en regnmængde der fik Carsten Kostendings regnmåler til at vælte.

Plan B. blev sat i værk, medlemmer fra fjern og nær blev kontaktet, der blev hentet palmer, sand, skaller og papegøjer. Inden længe var 1.salen hos Jerry's Bryghus omdannet til en ægte Palmestrand.

Der blev budt velkommen med en Primator Wiezenbeer, som har høstet adskillige priser i gennem årene. Herefter blev dagens gæst introduceret.

Anders Coisbo fra Coisbo Beer var kommet på besøg og holdte en fantastisk ølsmagning for os. Anders har en enorm viden og deler den gladeligt med os alle.

Ifølge Anders Coisbo, er hans vision for Coisbo Beer at der skal brygges øl af høj kvalitet, som er let drikkelige. Der lægges specielt vægt på brugen af malt og dette kom helt klart frem i de skønne øl som Anders havde med til os.

Ølsmagningen sluttede selvfølgelig med spisning, amerikansk lotteri og sidste års vinder af Fyns Mesterskab i Håndbryg, en skøn Orange Stout.

Tusind tak til alle fremmødte som tog vores lille Plan B med et smil og enighed om, det ville ikke have været så sjovt at sidde på Palmestranden da først Vor Herre åbnede for sluserne.

Et kæmpe tak til Anders Coisbo som kæmpede sig gennem vandmasserne og kameravognene for at komme til det nordjyske og hjælpe os med vores Palmeølsmagning.

 

ØLLETS DAG

Vi afholder Øllets Dag 2014 i samarbejde med Foreningernes Dag, som arrangeres af FUF og Handelstandsforeningen FREDERIK.

Vi forventer at få en stand på torvet ved Jerry's Bryghus og vi vil være tilstede fra kl 10. - 13.00. Hvor vi vil sprede budskabet om det gode øl.

Vi håber Nordenfjords Håndbryg kommer med noget fantastisk øl og det vil være muligt at få en snak om håndbryg-processen og købe smagsprøver.

I løbet af dagen vil der være musikalske indslag, leveret af Banketten.

Klokken ca. 13.30 starter vi en Beerwalk hvor vi vil gå lidt rundt i nærområdet og smage på noget mere godt øl. Denne Beerwalk skal tilmeldes på selve dagen, senest kl 12.30 og koster 100kr. Dette er incl smageglas og minimum 6 smagninger.

 

Årsmøde og Ølsmagning

Lørdag d. 4 Oktober afholder vi årsmøde.

Nordenfjords Håndbryg kommer og afholder en ølsmagning efter årsmødet.

Tryk på nedenstående link for mere information

 

ARRANGEMENTSKALENDER
 
NORDIC BREW

Enestående mulighed for at får en kæmpe smagoplevelse, det hele foregår i vores egen baghave. Arena Nord danner rammen om dette fantastiske tiltag.

Tryk på billedet for mere information