Frederikshavn lokal afd.
Nyhedsbrev januar 2020
2020 er skudt i gang

Alle er forhåbelig kommet godt ind i det ny år. Vi har i lokal afdelingen allerede haft det første arrangementet, nytår kur på Frederikshavn Bryghus.
Vi mødtes til lidt  uformel  hygge, hvor man hver især medbragte lidt af de gyldne dråber. Kort fortalt en utrolig hyggelig eftermiddag hvor der blev smagt og snakket meget om det store og spændende udvalg.

De næste arrangementer i lokal afdelingen er nu åben for tilmelding, og tilmelding ser via nedestående link eller på vores hjemmeside: www.ale.dk/frederikshavn.

DØE Frederikshavn Aktivitets kalender 2020

Med ret til ændringer og opdatering.

Royal Unibrew

Lørdag d. 1. februar 2020, kl. 16.30 – 21.00, Jerrys restaurant og bryghus.
Fra Royal Unibrew får vi besøg af ølsommelier Peter Jensen.  Peter vil præsentere nogle af de øl brands som Royal Unibrew har i Danmark. Hvis der skal sættes navn på nogle af de øl brands kan man nævne Royal – Albani – Anarkist – Kissmeyer – Schiøtz – Lottrup – m.fl.  Hvilke vi får lov til at smage vides ikke, men porteføljen er stor og vi får 8-9 smagsprøver.

Deltager pris: 200kr (incl mad, vælg mellem Jerrys burger)
Antal deltagere: 30
Tilmelding: Senest 24. januar, tilmelding her

Frederikshavn Beer Walk
Lørdag d. 29. februar 2020, kl. 12.30 - ?, Mødested Kirkepladsen.
Vi forener det praktiske og det fornøjelige sammen. 2020 er året hvor vi igen skal uddele foreningens ølmærke til udvalgte steder i vores lokal område.  Vi har i lokal afdeling indstillet flere kandidater til ølmærke både i kategorien udskænkningssted og som salgs sted.  Flere af disse steder er med i Frederikshavn Beer walk, så der er nærliggende at vi går rundt og besøger nogle af stederne og ser om der ikke er nogen af dem som skal hæders med ølmærke 2020-2021.
Lidt om Beerwalk:  man får udleveret en lille pakke med glas og ølbilletter til 6x15 cl som kan bruges på 10 forskellige udskænknings steder. Læs evt mere om Frederikshavn Beer walk her:
Mere info om Ølmærke kan fås her:
Deltager pris: 100 kr (afdelingen sørger for at få fat i Beerwalk glas)

Tilmelding senest d. 23. februar 2020, tilmelding her

 
Bestyrelse:
 • Formand
  Carsten Jørgensen
  carsten.joergensen(at)ale.dk
  Tlf. 24852232

 • Jørn Leander-Skov Jensen
 • Kim Christensen
 • Allan Jensen
 • Jan Højrup
 • Carsten Kostending
 • Jesper Resom Jensen
Hjemmeside

Husk at alt nyt der sker i lokalafdelingen kommer på lokalafdelingens hjemmeside.

Så hold øje med: ale.dk/frederikshavn

Stemnings billeder

Nytår kur 2020