Nyhedsbrev Marts 2015

Ærede medlemmer af Lokalafdeling Frederikshavn

Der er sket meget i årets første 2 måneder og resten af året bliver lige så spændende.

Vi har afholdt minimøde i januar og medlemsmøde i februar. Til vores medlemsmøde i februar kunne købmanden præsentere et pænt stort øludsalg, 454 flasker i alt fra 5-15 kr. Søndag morgen blev de sidste flasker afhentet hos formanden, så der kunne mandag meldes UDSOLGT til købmanden Læsøgade. Tak for hjælpen med at rydde op på købmandens lager.

Yderligere har der været afholdt finalesmagninger, til årets ølnyhed 2014, rundt om region Nordjylland, hvor medlemmer fra Lokalafdeling Frederikshavn har deltaget.

Der har været afholdt Stormøde i Slagelse, hvor repræsentanter fra hele foreningen og Landsbestyrelsen satte hinanden i stævne for at drøfte alt mellem himmel og jord. Dette stormøde er forløberen for Foreningens Generalforsamling som afholdes 21.marts i Odense.

 

Påsken nærmer sig, derfor skal vi smage på påskeøl til vores mini-medlemsmøde i marts. Dette foregår onsdag 11.marts.

Klik på billedet for tilmelding

 

MEDLEMSMØDE 18.APRIL

Vi har slået os sammen med de andre Lokalafdelinger i Region Nordjylland i håbet om en spændende og hygge ølsmagning hos Erling Christensen.

Bemærk, der er begrænset plads.

Klik på billedet for tilmelding

FOR ANDET ÅR I TRÆK AFHOLDES NORDIC BREW FESTIVAL

Vi er så heldige at Arena Nord har valgt igen at afholde Nordic Brew Festival, hvor der vil være rig mulig for at smage på fantastisk øl.

Et sådan arrangement i netop vores nærområde er en sand gave til enhver ølentusiast og et arrangement jeg som formand for Lokalafdeling Frederikshavn, kun kan støtte 100%.

Sidste år var Nordic Brew Festival fyldt med gode oplevelser, gode diskussioner og store smil blandt udstillere og gæster.

Informationerne er stadig sparsomme endnu, men jeg vil gerne opfordre alle til at bakke op om dette arrangement og skulle interessen være der, tror jeg bestemt der også bliver brug for et par frivillige hænder.

Aktivitetsudvalget arbejder på højtryk for at arrangere spændende ølsmagninger, der er allerede taget kontakt til Braunstein om at smage deres spændende øl.

Der er også lagt i støbeskeen til andre spændende arrangementer resten af året, så hold øje med vores arrangementskalender inde på ALE.DK


Lokalafdeling Frederikshavn har i øjeblikket 98 medlemmer og vi er normalt 20-30 medlemmer til vores medlemsmøder, dette synes jeg er super flot, taget i betragtning hvad ellers der er af tilbud i vores lokalområde.

Det er dog på tide vi igen får spredt budskabet om det gode øl. Det er her jeg beder om jeres hjælp. Når snakken falder på øl, så tag vores flotte medlemsblad frem og vis det til venner og familie - HUSK, der er rabat på kontingent hvis man indmelder et nyt medlem i vores velsmagende forening.

Til sidst vil jeg opfordre alle der har gode idéer, spændende tiltag eller blot lyst til at hjælpe om at stå frem og melde sig under fanerne. Dette kan være hjælpe med arrangementer, hjælpe med planlægning eller komme med i aktivitetsudvalget. Det er den eneste måde vi kan fortsætte med at lave disse fantastiske arrangementer.

 

HØJT SKUM - FORMANDEN
 
HUSK DET NU - ØLFESTIVALEN