Nyhedsbrev marts 2014

Så er vi kommet ind i den første forårsmåned, selvom temperaturen godt kunne have været et par grader højere, efter min mening. Det gør nu ikke så meget, så længe øllet er koldt.

Formanden og Næstformanden har været til Regionsbetyrelsesmøde på Café Frederiksberg i Aalborg. Her blev der drøftet løst og fast sammen med formænd og næstformænd fra de andre lokalafdelinger i Region Nordjylland.

Et af hovedpunkterne på mødet var, nordjyske ølnyheder, og hvordan vi får gjort opmærksom på alt det gode øl som vores nordjyske bryggerier leverer.

Dette er noget som vi alle var enige om, skulle gøres noget ved, derfor er det første spadestik taget til, at lave et arrangement i januar 2015 hvor vi virkelig kan få sat de nordjyske ølnyheder i fokus. Det er jo ikke kun bryggerierne på Fyn der kan finde ud af at brygge øl.

Det er kun i opstartsfasen i øjeblikket, men vi håber inderligt I er med på, at vise resten af Danmark, at Årets Ølnyhed næste år skal være nordjysk. Bryggerierne i Nordlylland er i hvert fald klar.

Et andet emne som der blev fremlagt, og som er lidt tættere på, er Lokalafdeling Skagen. Som nævnt tidligere arbejdes der i øjeblikket på, om det er muligt at oprette en lokalafdeling bestående af Ålbæk og Skagen postnumre. Der udføres i øjeblikket et stort stykke arbejde med at promovere det gode øl og Danske Ølentusiaster i Skagen og Ålbæk.

Medlemsmøde 5. april

Næste medlemsmøde er 5.april.

Endnu en gang skal den spændende ølverden udforskes.

Ønsker du at udforske den fantastiske ølverden og ikke er bange for at prøve noget nyt, så er denne ølsmagning lige noget for dig. Uden at afsløre for meget, så kan dette arrangement godt gå hen at blive lidt frugtigt i starten af smagningen og en overraskelse kan forekomme. Der vil i løbet af smagningen, være spisning.

Arrangementet afholdes hos Erling Christensen Møbler i Hørmested. Der vil være mulighed for at købe lidt med hjem til ølkælderen.

Tilmeld dig allerede nu til dette fantasktiske arrangement.

Tryk på billedet for at læse mere om dette medlemsmøde.

TILLYKKE TIL DET BETTE ØLHUS OG SKAGEN BRYGHUS

Tidligere på året indstillede aktivitetsudvalget Det Bette Ølhus i Ålbæk og Skagen Bryghus til det danske ølmærke. Dette gives til steder som gør en ekstra indsats for det gode øl. Der er adskillige krav der skal opfyldes før det danske ølmærke kan tildeles.

Lokalafdelingen Frederikshavn er stolte over begge vores indstillinger har modtaget det danske ølmærke.

Kriterierne for tildeling af det dankse ølmærke kan læses her: http://www.ale.dk/index.php?id=55

OPRYDNINGSSALG

Købmanden fra Eurospar Læsøgade har brug for noget hyldeplads, så der skal ryddes lidt op.

Derfor har vi, Lokalafdelingen Frederikshavn, fået følgende tilbud.

50% på alle special-øl, fra 10.februar til 9. marts.

Tilbuddet gælder alle special-øl, ikke alm. øl i fast sortiment.

Tilbuddet gælder mod forevisning af gyldigt medlemskort.

Tilbuddet kan ikke kombineres med andre varer, det vil sige, det special-øl der købes skal betales adsklit fra andre dagligvarer.

 

 

Billetsalget er skudt i gang, udstillerne står i kø og øllet er sat på køl.

Kom med til denne enestående Ølfestival i TAP1 ved Carlsberg. Køb billet allerede i dag eller meld dig som frivillig og vær med til at skabe endnu en god oplevelse i TAP1.

Klik på linket for mere information: http://beerfestival.dk/

Månedens øl

Husk at holde øje med vores regionale side på Ale.dk

http://www.ale.dk/index.php?id=154

Månedens øl for marts kommer snart på