Deltag som publikum

Al tekst på denne side blev brugt til information op til mesterskabet. Den er ikke længere aktuel.

Uden publikum ingen håndbrygmesterskaber. Publikum smager, bedømmer og skaber stemning. Sådan var det i 2009, 2012, 2013, 2015, 2017 og 2019 og sådan bliver det igen i år.

Deltagerpris: 150 kr.

Medbring billetten på dagen. Der er sat blot 80 publikumsbilletter til salg, så vent ikke for længe!

Som publikum kommer du til at smage spændende fynske øl brygget af håndbryggere. Der bliver 8 lyse ales/Hvedeøl og 8 mørke "Julebryg". Udover den spændende oplevelse med at smage øllene vil du også være med til at kåre vinderne i publikumskonkurrencen, og selvfølgelig have en hyggelig dag i selskab med andre fynske ølentusiaster. Desuden er en velkomstøl, smageglas, snacks og en sandwich i løbet af dagen også inkluderet i prisen

Der er ingen krav til publikums "ølkundskab". Det er den gode oplevelse der er i højsædet. Det handler om dine smagsløg og hvordan du bedømmer de deltagende øl. 

OBS: For at deltage som publikum skal man være medlem af Danske Ølentusiaster, Odense Håndbryggerlaug, Svendborg Bryglaug, Bryglauget på KMD eller Østre Hæsinge Øl-laug.

Du kan få en fornemmelse af tidligere arrangementer ved at bladre på siden "Arkiv".

 

 

 

Senest opdateret 18. november 2021

Tid og sted

Det 7. fynske mesterskaber i håndbryg afvikles  lørdag 6. november 2021 på Anarkist Beer and Food Lab, Albanigade 20, Odense kl. 12.00-18.00

Status

Antal tilmeldte bryg:

Lyse Ales/Hvedeøl: 8 ( alt optaget - afbudsliste oprettet)

Mørk Juleøl: 7 (1 ledig)

Publikumsbilletter:

80 solgte - Udsolgt!

Praktisk arrangør

De fynske mesterskaber i håndbryg arrangeres af Danske Ølentusiaster, Region Fyn