Opstart 2003

Onsdag d. 1/10-03 blev der afholdt officielt opstartsmøde for Danske Ølentusiasters Haderslev Afdeling. Mødet blev holdt i den stemningsfulde middelalderkælder fra reformationstiden, under Helsekostforretningen Staruplund i Haderslevs Gågade.

39 nysgerrige sjæle (hvoraf 25 var ikkemedlemmer) havde fundet vej til kælderen. Deriblandt 4 repræsentanter fra henholdsvis Esbjerg og Sønderborg afdelingerne.

Desuden fik vi besøg af Ole Madsen, en af de 22 medstiftere af foreningen, og nuværende redaktør på ØlentusiasteN.

Aftenen startede med at Kim Quist, indehaveren af Staruplund, gav en kort historisk beskrivelse af den kælder vi befandt os i. Derefter fortalte initiativtageren Frank Truelsen lidt om bevæggrundene for at starte i Haderslev, og lidt om de ambitioner der ligger bag.

Ole Madsen overtog så ordet, og gav en uddybende forklaring om hvad foreningen er og hvad den står for – i samme åndedrag fik de ”store” bryggerier et par skud for boven, ligesom der blev luftet et par kommentarer omkring pantsystem o.lign.

Under hele seancen blev der serveret et par gode øl samt lidt pølse og speltbrød.

Vi smagte på flg. øl:

Asgaard Pilsener, Brøckhouse IPA, Augustijn Dubbel,

Svaneke Classic, Fuglsang Pilsner, Refsvindinge Ale No. 16, Menabrea Classic

Aftenen resulterede ikke blot i etablering af lokalafdelingen, men overbeviste også 11 af de tilstedeværende til at melde sig ind i foreningen (hvoraf 10 betalte med det samme!). Hjertelig velkommen til de nye medlemmer!!!

Det betyder at Haderslev Afdeling nu er oppe på stolte 60 medlemmer, hvoraf de 2 er fra henholdsvis Kolding og Sønderborg, man har valgt at være tilknyttet Haderslev afdelingen.

Tak for en god start!

Der var stor interesse for Ølentusiasternes ankomst til Haderslev, øverst den første formand Frank Z. Truelsen
Der var stor interesse for Ølentusiasternes ankomst til Haderslev, øverst den første formand Frank Z. Truelsen
Opstart 2003
Opstart 2003