Håndbryggeraften

Endnu en gang fik vi besøg af vores fantastiske håndbryggere, og ikke mindre end 34 tilmeldte mødte op, de to var dog tilskuere, men rart at se at der er entusiastiske pårørende som vil sikre sig at mændene får en god oplevelse. 

Vores talnørd Ove talte håndbryggere – både dem som leverede øl til smagningen og dem som ville networke lidt. Det var stolte 8 personer i hver gruppe.

Vi havde et rigtig fint møde med 34 tilmeldte

Michael fra Flinkeøller havde være i køkkenet og lave en stor portion ølbraiserede svinekæber, de smagte fantastisk og der var ikke nogen levninger.

Efter denne lækre anretning gik vi over til de vigtigere ting: Øllet og historierne bag brygget.

Vi smagte denne aften :

Fra Evetofte bryghus en Russian Roulette imperial stout og et forsøg på at kopiere den berømte westvleteren 12 som Allan har lavet i munkekutte efter alle trappist reglerne.

Jonas og kammerat havde fået lov at brygge en Westmalle tripel klon på Evetofte bryghus’ anlæg.

Fra Åvejens bryghus fik vi "Moffe" en kraftig stout og en frisk forårsbryg med kamilleblomster og hyldeblomst.

Mosebryg havde blonde og en McARINE, en scottish ale; karamelfyldig, mørkebrun med behersket humlesmag, med lidt røgmalt, 

begge med meget flotte etiketter lavet af Joan Ledang en billedkunstner som udstiller i Gjethuset hvis nogen skulle være i tvivl :-)

Flinkeøller havde en påskebock med rosmarin/chili og en Peanut butter porter med smag fra PB2 pulver

Jan Klarskov havde lavet en vellykket røg øl efter forbillede fra bamberg med 100% røgmalt, han var selv lidt skuffet over at den ikke havde helt nok røgaroma, 

mens vi var andre der synes at den lugtede som om at han havde smidt en hel sønderjydsk spegepølse ned i mæskegryden :-)  

Jens Larsen havde  som eksperiment lavet en øl uden at måle eller veje noget som helst og der kom alligevel god øl ud af det, han havde også en sort rug ipa med.

Vi fik alt i alt en masse godt og spændende øl som man ikke kan smage andre steder end i Danmark bedste ølforening :-)