Ølsmagning torsdag d. 9. november 2017 kl. 18.00

Det er ingen hemmelighed at Danske Ølentusiasters afdeling i Halsnæs snart har jubilæum. Vi har længe arbejdet med at lave et arrangement som kan fejre dagen med maner.

Vi har været ambitiøse og set os om efter et lokale som er større end det sædvanlige lokale i Krudtværks alleen. Det har desværre været en større opgave end forventet, vi er kommet lidt i tidsnød, så vi håber i vil godtage det.

Lokalet er nu fundet, og det er Frederiksværk Firmasports lokaler på  Prambovej 7,  3300 Frederiksværk, her kan vi være op til 80 personer.

Til lejligheden har vi lavet aftale med Carsten Berthelsen som vil holde foredrag om godt øl, specielt øl på 10% og jubilæumsøl. Hvis ikke du skulle kende Carsten Berthelsen kan du læse mere om ham her

Vi har en udfordring, og det er tiden. Af hensyn til indkøb af øl og mad, er sidste frist for tilmelding sat til torsdag d. 2. november. 

Til gengæld vil vi love jer en underholdende aften i øllets tegn, og vi starter op med lækker mad, der matcher øllene, fra Rikkes Køkken.

Vi vil fra afdelingens side, støtte økonomisk op om fejringen, så betalingen fra medlemmer er sat til 

200 kr. - foredrag incl. mad / uden spisning 150 kr.

IKKE medlemmer skal betale 250 kr. incl. spisning 200 kr. uden spisning

BINDENDE tilmelding skal ske til Kim Normann på mail, eller tlf. 26 74 27 24, senest 2. november kl. 18.00

Betalingen bedes om muligt venligst foretaget inden mødet via mobil pay til tlf. 26 74 27 24.