1/3 af afdelingen til årsmødet
I Årets lokalafdeling Halsnæs
Juleølsmagning

21. november kl. 18.30 i Krudthuset i Frederiksværk.

Som altid, har vi nogle fantastiske medlemmer som allerede nu har budt ind på nogle retter de vil tage med, og i skrivende stund er der flg. retter optaget:

porresild, kryddersild, sildesalat m.æg, laks, æbleflæsk, flæskesteg med rødkål, julesalat,frikadeller m. agurkesalat, , leverpostej med rødbeder, mørbradbøf. Desuden brød og smør/fedt.

Vi er allerede 23 tilmeldte, så I skal ud af starthullerne, da vi højst kan være 45 i lokalerne.

Se på ovenstående madliste, om der er noget der mangler som du vil tage med, og husk bonen for råvarerne, så får du dem refunderet. Har du ikke lige mulighed for at tage mad med, er du lige så velkommen i julestuen.

Ud over forskellige juleøl vi skal smage, så kommer tidl. formand for Frederikssund, Hans Jørn Hoppe, og fortæller om sit garagebryg. Han har 10 forskellige bryg samt en mjød. Vi har bedt ham tage de 7 bryg + mjøden med til denne aften. Denne smagning er både mad og drikke så prisen er kr. 180,- for begge.

Tilmelding til Ove denne gang: ove.petersen@ale.dk eller 21204996 senest d. 19.11.

Referat fra Årsmødet

Referat af årsmøde den 31.oktober 2014 i Danske Ølentusiaster – Lokalafdeling Halsnæs

Valg af dirigent:
Svend blev valgt

Valg af referent:
Laila blev valgt

Formandens beretning:
Charlotte gennemgik årets mange aktiviteter, og takkede alle medlemmer for deres deltagelse i de forskellige arrangementer.
Året har budt på mindst et arrangement pr. måned, og ofte flere. Blandt andet på grund af det høje aktivitetsniveau, er vi af landsforeningen blevet udråbt til årets lokalafdeling 2013, dette skete på årsmøde i Odense i marts måned. Med udnævnelsen fulgte en pokal, blomster og 10.000 kr. som skal bruges til aktiviteter for foreningens medlemmer. Der planlægges, efter afstemning mellem medlemmerne, en bustur den 14. marts 2015.
Formandens beretning blev godkendt.

Valg af formand:
Charlotte blev genvalgt

Valg af næstformand:
Carsten Kristiansen

Valg af bestyrelsesmedlemmer:
Følgende blev valgt/genvalgt:
Kim Normann
Ove Petersen
Jan Klarskov
Jørgen Dahl Jepsen
Karl Aage Horn
Laila Rasmussen

Der ud over blev følgende valgt til aktivitetsudvalget:
Jakob Schwartz (webmaster)
Erik Duerlund

Økonomi v/Ove
Lokalafdelingen har en beholdning på 7.185,50 kr., heraf er nogle udeståender med personer der ikke har sendt afregning.

Eventuelt
Det kan evt. give lidt udfordringer, at vi i lokalafdelingen ikke har eget CVR nummer, da vi p.t. ikke fremadrettet kan låne kommunale lokaler uden et CVR nummer.
Landsbestyrelsen er opmærksom på denne udfordring, og arbejder på en løsning for alle lokalafdelinger.
Får vi eget CVR nummer vil vi ud over fortsat at kunne låne lokaler, også få mulighed for at søge kommunale puljer til f.eks. foredragsholdere m.v.

Sommerfesten flyttes næste år til Hundested, hos Elsebeth og Erik Duerlund. Tak til Allan for de år han har lagt hus/have til sommerfesten.
Charlotte takkede Martin for hans arbejde både i bestyrelsen, som næstformand og som webmaster, Martin har valgt at udtræde helt af bestyrelsen.

 
Kommende møder
15/11-14

Kom til Kvickly Allerød lørdag d. 15.11.14. Der er 2 smagninger, enten fra kl.11 - 16 eller fra kl. 16.30 - 20.30. Der er rigtigt mange bryggerier der stiller op med deres juleøl.

Du kan også melde dig som frivillig til den ene af smagninger, så får du gratis adgang, mad og drikke samt hyggeligt samvær, vi er allerede flere der har tilmeldt os. Tilmelding til Charlotte på charlotte.petersen@ale.dk.