Årets  Julefrokost
Som vi holdte den i din lokalafdeling Halsnæs

Mens Danmark forberedte sig på efterårets sidste storm, var der pyntet op til hygge og fest i Krudthuset. Her mødtes 28 ølentusiaster til julehygge med god mad og gode øl omkring de røde borde. Der var pyntet op med gran og en hyldest af vores lokale vinder fra NM i håndbryg.

Maden havde en stor gruppe af medlemmer lavet og mange tak for det. Vi blev over hele aften budt velkendte og nye juleretter. Ove fortæller at de der lavede mad gjorde så til så gode priser at vores konkurrensekasse ikke måtte betale noget. Så der er stadig overskud til vores sommerfest.

Hver ret blev ledsaget af en øl som passede til, dog var et par øl udsolgt men der blev fundet udemærket afstatninger. Der var tale om meget vidt forskellige øl, alt fra Albani blå lyn, som overraskede flere, til et par Svenske juleøl. Til osten nød vi Jul på valsen fra Halsnæs Bryghus i 2010 årgang.

Herunder nogle billeder fra en meget hyggelig aften

Da dette er den sidste mail fra os i år vil bestyrelsen gerne ønske alle medlemmer en rigtig glædelig jul(øl) og et godt  ølbringende nytår. Vi ser frem til at møde jer alle i det nye år til mange spændende arrangementer.

Vi vil da lige nævne vores samarbejde med kokkeskolen i Hundested, som laver mad til os den 13 Januar.

 Årets ølfestival i Tap1 som du allerede nu kan købe billet til med medlemsrabat se meget mere her  

 
 
Møder i 2012
13/01-12
Ølmiddag sammen med kokkeskolen i Hundested
28/01-12
Valhal Ølfestival
23/2-12
mjød
23/3-11
Påske øl
1/5-12
Røde øl
Tak til Jan

Bestyrelsen havde købt en afskedsgave til den tidligere formand Jan Klarskov, som tak for hans store arbejde som formand i lokalafdelingen. Den nye formand Charlotte Petersen overrakte den store gave som indeholdte en salatskål.