Som den blev fejret i din lokalafdeling Halsnæs

Øllets dag 2010 blev dejlig dag på Hundested Havn, med masser at aktivit og dejlige gæster.  

Et par firvillige i frisk blæst

Fredag eftermiddag var Charlotte og Martin i skjold Burne Vinhandel. Vi uddelte smagsprøver mens vi fortalte om vores forening. En del medlemmer var oppe og hilse på, det var rart at vores medlemmer bakkede op om dette arrangement. Jan Eriksen fra Skjold Burne kunne i løbet af dagen fortælle han i denne uge er over 100 froskellige øl. Det er flot at nå så langt på kun 1 1/2 år. Vi takker Jan for en hyggelig eftermiddag.   

Hele Øllets Dag stod vi flere steder på Hundested Havn, der jo fejre Øllets Silden og Æblets Dag. Vi havde på trods af en god frisk blæst et godt besøg både på Floating Food Lab og i kontoret på Halsnæs Bryghus.

Vi takker alle de frivillige uden jer ingen festdag. Flot at vi kan trække frivillige fra Hvidovre og Frederikssund helt herop.

Tak til de medlemmer der kiggede forbi og velkommen til vores nye medlemmer der kom til på dagen.

Tak til vores håndbrygger som viste  hvordan øl bliver til.

Da billeder jo siger mere end tusind ord vil overlade resten til billederne fra dagen

 

NM i håndbryg

Den 27/10-12 afholder region Nordsjælland NM i håndbryg i Kedelhuset i Hillerød. Det er bygningerne bag ved Slotsarkaderne.

Sidste år var der mange øl fra vores lokale håndbryggere. Faktisk vandt de tre ud af seks priser, kan de gøre det igen?

Der er allerede flere, der har tilmeldt sig med øl, men der er plads til flere håndbryggere. Derfor brygger du øl og vil du være med i konkurencen om gode gevinster så tilmeld dig her.

Du kan læse mere her.

 
Kunst og øl

Her i weekenden afholder Hornbeer et kunst og øl marked. Gunhild viser sine værker frem og Jørgen brygger en juleøl. Der er mulighed for at smage den nu lovlige "Grisk" og mange andre øl. Se mere her.