Gik du glip af dette?
Eller vil du opleve det igen med din lokalafdeling Halsnæs?
Vi gør det igen den 20. April!

Fredag d. 13. januar 2012 er en ny milepæl i Halsnæs lokalafdeling.

30 medlemmer og kokkeelever med gæster holdt en ægte gourmet-middag.

 

Samarbejdet med Kokkeskolen i Hundested startede sidste efterår på øllets dag, og lige siden har vi alle ønsket at holde en fælles smagning af god mad og øl.

Kokkene havde kreeret en formidabel menu på 9 retter, som blev serveret i 3 omgange.

Frisk Sildefilet med øl-crumble og krydderurtecreme
Rejer i lys øl-lage og krydderier.
Brød med Porter, serveret med friskkærnet smør

 

 

Øl braiseret kød med kartoffel


Svine medaljon af kam i grov sennep serveret med krydderurter

Porter pocheret oksekød på syltede løg

Pandekager med lakridspulver og syltede æbler
Creme Brulee med hvid chokolade og skovbær


Jule Pane Cotta med Gelelag (Kirsebær i bunden, Vanilje i midten og Mandeløl i toppen)


Ost med ølkogte rodfrugter i lag, serveret på kiks

En fantastisk menu, som blev suppleret af et varieret udvalg af øl, fra tysk Bock over røgøl og IPA til varm øl med flødeskum.

Måske er det mest stille møde i lokalafdelingens historie, men det er uhøfligt at tale med mad i munden. Og alle nød den skønne mad.

 
Der koges igen!

Vi gør det igen!!

Den 20 april kl 18:30 i den gamle byrådssal på Halsnæs Medborgerhus (Hundested bibliotek) Nørregade 61 3390 Hundested  

Sammen med kokkeskolen i hundested byder vi igen på middag lavet af kokkeeleverne og deres lærer Rune.

Glæd dig til nogle lækre retter med øl i og godt øl til.

Pris: 200 kr pr. person

Tilmelding er allerede muligt til formand Charlotte på 3070 4415 eller pr mail.

 

Dette er et åbent arrangement.

Dette er et arrangement, der afholdes af Kokkeskolen, så der er mulighed for at invitere familie og venner med print vores inviation her

ale.dk

Din lokalafdeling Halsnæs er i denne uge på forsiden af ale.dk se mere her

De kan li' det!

Rune fra kokkeskolen fortalte at eleverne havde nydt at arbejde på projektet, især fordi at der var en bunden opgave, nemlig øl i maden! Nogle elever havde endda arbejdet på maden uden at de kunne være med om aftenen.

De stolte elever fik også en velfortjent stående ovation for deres fremragende mad.

Eleverne arbejder gratis, men det største overskud på middagen og smagningen går til en udflugt for dem. Og dette sker igen næste gang.