En stor vigtig nyhed
fra din lokalafdeling Halsnæs

Som bekendt har Frederikværk i begyndelsen af april fået sin første rigtige vinhandler. Det er Jan Eriksen, der har åbnet Skjold Burne Vinhandel i Kirkegade 9 (lige overfor Aldi). Jeres lokalredaktør har undersøgt om de forhandler godt øl. Det gør de - øl i kassevis, som fylder lageret

Nu er øllet kommet i butikken, og der står et bredt udvalg af øl fra Herslev Bryghus, Midtfyns Bryghus, Djævlebryg samt vores elskede varme øl-likør fra Ultra Press.
Et dejligt syn som vi alt for sjældent ser i vores lokalområde. Det er oven i købet til ganske fornuftige priser, kan det blive bedre? gode øl til gode priser!
 

Vi har lagt nogle blade og vores lokalfolder op til dem som blikfang for det gode øl.

Vi har en god dialog med Jan, som ejer butikken. Det er en mand, som også elsker det gode øl.
Han har mange ideer og er klar til et godt samarbejde. Der er flere planer (bl.a. kanonfredag).

Vores første samarbejde er en rabataftale, som giver alle medlemmer af DØE 5 % på køb under 200kr. Men hele 10 % hvis man køber for mere end 200kr. (det gælder dog ikke tilbudsvarer)
 
Vores rabataftale, som vi er meget glade for, dækker alle varer i hele butikken.
Foruden vin og øl forhandler Skjold Burne mange forskellige slags kaffe og te, chokolade samt den lækre lakrids fra Bornholm.

 
 
Husk der er rabat på det hele, så husk medlemskortet og besøg Jan og hans personale næste gang du er i byen   

 

Skjold Burne er altid parat til at høre på, hvilke øl der er interessante for os. Derfor har Black Rooster Brewery nu endelig fået en lokal forhandler. Skjold Burne forhandler alle de øl som Black Rooster har på flaske - også deres juleøl ”Pros and Cons of Christmas”.

Det næste samarbejde er i denne weekend. Vi er på Halsnæs messen sammen med Skjold Burne. Der vil vi fortælle om foreningen og især om ølfestivalen på TAP 1. Kom og mød Jan og hans personale