Årets første ølsmagning

REMINDER

Fredag d. 19. januar kl. 18.30

Vi lægger ikke for hårdt ud, men alligevel. Årets første ølsmagning finder sted d. 19. januar I Krudtværkshuset. Der er mange delte meninger om hvede øl. Vi vil prøve at provokere jeres ganer. Vi vil servere hvede øl i forskellige afskygninger. Ikke den klassiske tyske hvede øl, nej noget anderledes, noget som du ikke normalt støder på.

Så forvent at smage hvedeøl der er udover det sædvanlige. Mød om d. 19. januar. Der vil som sædvanligt kunne købes mad, og vi vil søge at afstemme det, så det matcher god hvedeøl.

For dem der ikke måtte vide det, er Hvede øl er en øltype, som har været fremstillet i Tyskland og Belgien i generationer. Det er en overgæret ølsort, hvor mindst halvdelen af malten stammer fra hvede. Øllet kaldes "Weizenbier" eller "Weißbier" på tysk og "witbier" på nederlandsk (ved overgæringen dannes der hvidt skum).

Mød op og vær med til at vi kan ønske hinanden godt nytår, og varme op til nyt år med mange gode øl.

Pris for mad: 75 kr.

Pris for smagning: 100 kr.

Tilmelding til Kim på mail kim.normann@ale.dk, el. tlf. 26 74 27 24 /og betal venligst inden mødet, gerne via mobilpay på tlf. 26 74 27 24. Senest onsdag d. 17.1. kl. 22.00

 

 

Ølfestival i Frederikssund

Lørdag den 27. januar kl. 11-17  

Ølfestivallen i Frederikssund, som ellers har været en fast tradition, måtte desværre aflyse i 2017, da der manglede de fornødne tilladelser.

Det ville FØL (Frederikssund Ølfestival) ikke have hængende på sig, så nu er man så langt, at man tør tro på der bliver en Ølfestival i 2018. Så derfor reserver dagen til at smage på spændende øl.

Sidste år blev festivallen afholdt i hal B i Frederikssund Hallerne på den anden side af Kalvøvej.  Følg med på FØLs side på Facebook