Danske Ølentusiaster fremtid

Vær med til at præge fremtid For Danske Ølentusiaster

Vision og strategi
Ser fremtiden lys ud?

Vi har modtaget et oplæg fra DØE´s Vision og strategi udvalg.De har lavet et ideoplæg til foreningens fremtid. Her opfrodres alle medlemmer til præge foreningens fremtid. Læs mere herunder.

Det er vigtigt med små skridt!

Visionsudvalget har nu i et ½ års tid arbejdet intenst med at få udviklet og nedskrevet både en 10 års vision for øludviklingen i Danmark og en udviklingsplan for Danske Ølentusiaster for de kommende år.
 
Mange af jer har bidraget til arbejdet med rigtigt gode besvarelser på vores første spørgerunde.

Vor Vision og udviklingsplan blev præsenteret på stormødet for formænd og næstformænd i hele landet i Korsør d. 23. januar. 2010

Kom med dit input - vi hører gerne fra ALLE medlemmer.
Så vi er slet ikke færdige endnu. Nu skal vi først have diskuteret om det vi er kommet frem til er rigtigt og derefter ligger der et rigtigt stort arbejde med at få det implementeret.

Men det stopper ikke der! På foreningens hjemmeside er der under "Debat" oprettet en ny såkaldt diskussion: "Godt øl til danskerne - Visioner og strategier"

 

Det gode øl

Aller først vil vi gerne kraftigt opfordre alle til nederst at trykke på "Rediger din Profil" og melde sig til, så I får en mail når der sker noget i denne diskussion. Og så håber vi rigtigt meget på, at rigtigt mange af jer vil deltage i debatten og komme med mange konstruktive input til den videre udvikling af foreningen. >>Altså gå ind på ale.dk log på for medlemmer - brug dit medlemskort med nr. og PINkode - gå ind på: Debat - og nederst på denne side står der: Rediger din profil - tryk her og du kan melde dig til: Godt øl til danskerne - Visioner og strategier.

Desuden har vi endnu et spørgeskema, som vi vil bede jer om at svare på.

 

Lad os søtte om foreningen

Svarene herfra vil sammen med tilbagemeldingerne fra Stormødet, det der kommer på debatsiden og hvad der ellers måtte komme, give os grundlag for at gøre papirerne helt færdige til generalforsamlingen i marts. Du finder spørgeskemaet her: http://www.ale.dk/index.php?id=7178.  Du skal logge ind før du kan svare. Vi beder dig svare senest d. 14. februar 2010. Spørgeskemaet er åben for alle foreningens medlemmer, så send endelig opfordringen videre.

 
Kort tid efter Stormødet vil Vision- og Udviklingsplan blive lagt ud på www.ale.dk.

Med højt skum og håbet om en stor fremtid for Danske Ølentusiaster

 

Visionsudvalget og Halsnæs lokalafdeling

 
lidt info fra Halsnæs

Bestyrelsen er ved at opdatere vores hjemmeside under værtshuse og indkøbsteder. Vi vil gerne høre hvis der er nogen, der kender et godt sted, hvor er der specialøl på programmet. Det kan både være en købmand eller spisested/værtshus. Send en mail her.

Nyt fra lokalredaktøren

Jeg er ved at opdatere vores galleri på hjemmesiden. Jeg vil høre om nogle ligger inde med billeder fra tilligere arrangementer. Vil lige henlede opmærksomheden på at jeg under nyheder ligger info om arrangementer der ikke er lavet af DØE samt andre lokale ølnyheder ud. Send billeder eller tip om lokale ølbegivenheder her.