Vil du være med....
til at trække læsset i din lokalafdeling Halsnæs

Tirsdag d. 25/10-11 afholder din lokalafdeling Halsnæs årsmøde. Bemærk at det er flyttet til Krudthuset i Frederiksværk. Her har du muligheden for at være med til trække læsset. Derefter er der tysk øl smagning ved Bayersk Ølimport I/S fra St. Havelse.

Vi har jo den traditíon at vi spiser suppe til vores årsmøde. Det gør vil også i år. Ove laver en Berlinersuppe, som jo nok er tilsat lidt godt øl.

Som noget helt nyt har du mulighed for at få øllet til maden i et ægte ølkrus. Der bliver udleveret et krus til alle der har noget oktoberfesttøj på. Så frem med dirndl, lederhosen eller tyrolerhat, og nyd øllet til maden på ægte tysk maner.

En del af bestyrelsen

Tirsdag d. 25/10-11 afholder din lokalafdeling Halsnæs årsmøde. Bemærk at det er flyttet til Krudthuset i Frederiksværk. Her har du mulighed for at være med til præge den retning din lokalafdeling skal følge.

Vi har med de nye vedtægter fået mulighed udvide bestyrelsen med flere medlemmer. Derfor skulle der være nogle med lyst til bestyrelsesarbejde er chancen der nu.

Hvor meget arbejde der i et bestemmer man næsten selv. vi mødes 6-7 gange pr. år. for at planlægge medlemsmøder og andre arrangementer. Derudover er det bestyrelsen der pynter op ved medlemsmøderne. Møderne holder vi på skift privat, hvor den der holder mødet byder på øl og tilbehør. Møderne er den den hverdag hvor flest kan. 

 

Efter et forhåbenligt godt årmøde, skal vi smage på tysk øl. Vi får besøg af Bayersk Ølimport, der ejes af Marcus Henglein og Fritz Henglein. Det er far og søn som driver et frima der sælger tyske øl over internettet. Det er dog muligt at hente øllene på firmaadressen i St. Havelse. 

 

Deres motto lyder:

Simon Spies solgte ikke rejser, men oplevelser. Vi sælger ikke oplevelser. Vi sælger øl. Rigtige øl – og det er vi ret stolte over.

 

Fritz ved en forfærdeligt masse om øl, fordi han er 100% bayersk og er vokset op i München-området, hvor han blev indoktrineret med den tyske ølkultur. Han fik praktisk erfaring, da han arbejdede på et tysk bryggeri i en kortere periode.

Hans søn Marcus der driver firmaet til dagligt er født og op vokset i Danmark med en tysk far og en dansk mor og har derfor arvet det tyske hjerte og den danske glæde for svinekød og er nu parat til at sprede den fantastiske øl til resten af verden.

Vi vil denne aften smage nogle af de gode tyske som de importere direkte fra grossister i Bayern. Der vil bagefter blive et lille bildørssalg, så tag ekstra penge med.E

Et hurtigt kig på deres hjemmeside afslører at det er fornuftige priser.  

 

Vores næstformand Charlotte, der leder regionens håndbrygsfestival, efterlyser tilmeldinger fra de lokale håndbryggere. Den foregår lørdag d. 19/11-11  kl. 11-17 i Kedelhuset i Hillerød. så er du håndbryger og vil deltage kan du læse mere her.  

Tilmeld dig her.

Tilmeld dig gerne hurtigst muligt, så ledelsen kan planlægge lidt på forhånd.

 
Dagsorden

1. Valg af dirigent.
2.Valg af referent

2. Bestyrelsens beretning om året der gik
4. Gennemgang af økonomien
5. Valg af Lokalafdelingsformand
6. Valg af Lokalafdelingsnæstformand
7. Beslutning om antal menige bestyrelsesmedlemmer
8. Valg af bestyrelsesmedlemmer
9. Eventuelt – herunder eventuelle forslag om arrangementer til  den nye bestyrelse

Tilmelding

Dette møde finder sted i:

Krudthuset,

Krudtværksalleen 15b,

3300 Frederiksværk.

Den 25/10-11 kl 18:30

For at få så mange medlemmer denne aften koster maden og ølsmagningen kun 100 kr.

Tilmelding til Charlotte Petersen klik her eller på 30 70 44 15   senest den 23/10-11 kl. 20.

Årsmødet starter kl 19 og kræver ikke tilmelding.

Der vil også denne gang være konkurrence med fine præmier.

 

Så skete det vores øl fra øllets dag på Floating Food Lab er klar. Kok og faglærer Rune Kroman har sammen med eleverne på Kokkeskolen, Halsnæs bryghus og os lavet et arrangement på bryghuset Torsdag d. 20/10-11.

Her er en beskrivelse af dagen:

Kokkeskolen Hundested, Ølentusiasterne og bryghuset slår pjalterne sammen og leger med mad og øl den  20. oktober.

I anledningen af at øllen, som Danske Ølentusiaster brygget på flydescenen til sildens dag, er klar til servering.

Bryghusets køkkenchef Claus Bonde og eleverne fra kokkeskolen vil sammen lave et måltid bestående af ølbraisserede svinekæber med ovnbagte rodfrugtet og krydderurtemos ,  hertil ølskysauce til 110 kr

Bryghuset og eleverne åbner dørene fra kl 17 til 21 , hvor vi glæder os til at vise hvad det brede samarbejde mellem erhvervslivet , Ølentusiasterne og kokkeskolen i Hundested kan præsterere.

Vi håber mange af vores medlemmer vil møde op og nyde den gode mad og øl.