Her pr. 2. januar 2008 har den tidligere Frederiksværk-Hundested kommune smidt bindestregen og fået et kortere navn, der falder sammen med din lokalforening.

Bestyrelsen for den nystartede Lokalafdeling Halsnæs har stukket deres hoveder sammen og har udarbejdet følgende program.
Oprindeligt forestillede bestyrelsen sig, at i vores opstartsfase ville vi lave arrangementer cirka hveranden måned, mens vi fandt ud af hvor og hvordan vi kunne holde arrangementer i hele vores dækningsområde. Men allerede nu presser så mange arrangementer sig på, at det nærmer sig en gang om måneden. Så markér i muligt omfang allerede nu din kalender for følgende:
 
Nu på lørdag, den 26. januar skal vi til Frederikssund og deltage i Frederikssund Ølsmagning i Valhal, Kalvøvej 26.
Vi mødes ved stoppestedet for bus 319 ved Frederiksværk Station før kl. 10:40 (et tog fra Hundested kl. 09:57 vil være på Frederiksværk St. kl. 10:14; bus 319 selv kører fra Helsinge 10:11), vil være på Frederikssund St. kl. 11:14. Fra stationen er der ca. 1 km at gå til Valhal; der er dog mulighed for bus en del af vejen. Husk dit medlemskort, du får rabat ved indgangen. Ingen tilmeldingspligt.
 
Husk inden udgangen af januar at stemme på Årets danske Ølnyhed 2007. Se http://www.ale.dk/index.php?id=1361.

Onsdag, den 20. februar kl. 18:30 skal vi mødes på den nystartede Café Eventyr, Torvet 45, st. th. i Frederiksværk. Dette sted er det første i vores område, hvor vi ølentusiaster vil få rabat (15%) på øllet. Så husk dit medlemskort! Der er mulighed for at få noget at spise. Menukort vil muligvis blive tilgængelig på den snarlige hjemmeside, www.cafeeventyr.dk. Der er ingen tilmeldingspligt.
 
Lokalafdeling Halsnæs er ved at blive medlem af Kulturelt Samråd i Halsnæs Kommune. Derfor kan vi, i konkurrence med kommunens 130 andre foreninger, låne Krudtværkshuset i Frederiksværk. Derfor vil arrangementer dér kunne falde på forskellige ugedage.
Vores næste arrangement i Krudtværkshuset, Krudtværksalleen 15B, Frederiksværk tirsdag, den 11. marts, kl. 19:30: Påskeøl, incl. håndbryggede fra Region Nordsjælland, dvs. Nordsjællandsk Mesterskab. Fra Hundested St. vil togafgangen 18:57 være ved Hanehoved trinbræt kl. 19:11. Herfra er der via Hanehovedvej ikke langt at gå til Krudtværkhuset. Yderligere oplysninger vil blive udsendt før mødet. Tilmelding nødvendig.
 
Lørdag, den 15. marts er vi nogen, der vil tage til DØE's generalforsamling i Odense. Vil du være med til at vi slår pjalterne sammen - og får et tilskud til transporten - skal du tilmelde dig.
 
Sidst i april måned venter forhåbentligvis en overraskelse i Hundested, ved havnen. I det omfang alt falder på plads og vi kan afsløre detaljer, vil de blive udsendt og være at finde på vores hjemmeside, http://halsnaes.ale.dk/ .
 
Tirsdag, 20. maj, kl. 19:30 i Krudtværkshuset, Krudtværksalleen 15B, Frederiksværk: Aktivitetsudvalgets yndlingsøl. Tilmelding nødvendig.
 
For resten af året har vi planlagt følgende aktivoteter

Frederikværks traditionelle Krudtværksfestival falder i år sammen med Øllets dag, den 6. september (det er i uge 36).
Derfor vil Lokalafdeling Halsnæs stå for en stand og promovere ølentusiasme, vores forening og lokalforeningen.
 
I uge 38 (der starter med 15. september): Oktoberfest-tema og opsamling efter Krudtværksfestivalen.
 
I uge 43 eller 44: Et møde.
 
I uge 48: Juleøl.
 
På bestyrelsens vegne & Højt skum
 
Jan Klarskov