April 2009 - en opdatering fra lokalafd. Halsnæs
"PÅ utallige opfordringer"

Du skulle gerne tidligere i denne måned have fået en såkaldt Quickmail fra Lokalafdeling Halsnæs, der desværre ikke imponerede med sin klarhed. Så derfor denne opdatering.

 

En forårsdag i to havne, lørdag d. 18. april

Tag din ven eller kollega under armen og nyd forårssolen og det gode øl.

Vi mødes på Hundested havn kl. ca. 10:45 (toget 10:30 fra Frederiksværk har forbindelse til færgen) og tager færgen til Rørvig, hvor vi går fra færgelejet til Rørvig Bryghus.

Her vil brygmester Thomas Wright vise os rundt, fortælle om øllene og alle de spændende planer for bryghuset, og der er smagsprøver på deres øl - og rig mulighed for at stille spørgsmål. Og Thomas sælger gerne sine øl...

Denne del varer et par timer.

Når vi er færdige på Bryghuset går vi tibage til havnen, hvor der er mulighed for at spise frokost på Rørvig Fisk og Røgeri - et af de bedste spisesteder i området - og medejer af bryghuset. Vi bestiller bord.

Efter denne lille "forårsdag på havnen" tager vi færgen hjem igen kl. 16:25 (ankomst Hundested 16:50 og togafgang 16:54).

Prisen på dette arrangement er kr. 80,-  for medlemmer og kr. 90,-  for ikke-medllemer for besøget på bryghuset ---- færgebilletten koster ca 64,- for en retur (hvis vi køber gruppebilletter) --- og maden er efter regning - men vi forsøger at få en aftale med Henrik, som ejer stedet.

Tilmelding er et krav på dette arrangement - af hensyn til billetter, Bryghusets planlægning samt bordbestilling.

Tilmelding sker til charlotte.petersen@ale.dk  eller på 30704415 / 49260122 senest torsdag d. 16. april kl 18. Tilmeld dig gerne tidligere, så stemningen loddes...
 
 

Højt skum & på gensyn

din lokalafdeling Halsnæs

pbv jan.klarskov@ale.dk