REMINDER

Lørdag 31.8.19 kl. 12-17

BEMÆRK DATOEN

Øllets dag holdes jo normalt den første lørdag i september. Men da der er stor fest i Hundested Havn d. 31. august, har vi i Halsnæs Lokalafdeling valgt at holde Øllets dag her under halvtaget ved Halsnæs Bryghus  

Vi får besøg af:

  • W-Brew
  • Det Våde Får
  • Hornbeer
  • Hoppes Garagebryg
  • Gurre Bryghus
  • Sømand & Søn
  • Mosebryg

 Så med 25-30 dejlige øl, er det bare om at komme ud og smage.

Vi sælger kuponer til smagningerne

ØLLETS DAG IØVRIGT

Øllets dag holdes alle andre steder som altid første lørdag i september, dvs d. 7. september, det er KUN Halsnæs Lokalafdeling som holder det tidligere. Du har derfor mulighed for nu at opleve det to gange indenfor kort tid. Det er da ikke så ringe, vel ? Læs mere om Øllets dag her

Region Nordsjællands ølpris

Torsdag d. 5.9.19 kl. 17 Min købmand i Liseleje

Kom og vær med til at fejre og få en lille en.

Lokalafdeling Halsnæs har indstillet mændene bag Liseleje Ølfestival til Region Nordsjælland’s Ølpris og den er stemt igennem.

Så mød op hos Min Købmand Niels i Liseleje som sammen med Ole Ploug fra Papillon er mændene bag Liseleje Ølfestival.

De får overrakt både diplom og penge som bevis på deres utrættelige arbejde og så gi’r de nok en lille en

Spansk øl og tapas

Fredag d. 13. september tager vi hul på efteråret, med herlig spansk øl og tapas. ESAmor som sørgede for den lækre mad til vores sommerfest, vil komme og fortælle om spansk øl.

Smagningen vil være af 8 forskellig spanske øl- økologiske.  Det er fra et bryggeri i alicanteområdet. der hedder Alcoi ( kåret som Europas sundeste klima )- bruggeriet hedder LLuna ( måned på valenciansks )

Gitte fra ESAmor vil fortælle om øllene hvordan de er lavet og vil fortælle om ægteparret der har startet bryggeriet. så det bliver en inspirerende rejse i spansk øl , kultur og liv. 

Dertil serveres Tapas, Spansk Charcuteri, såsom sort fodsskinke,  spanske pølser Chorizo og små lækre tapas retter.  I bliver mætte.  

Særskilt tilmelding kommer snarest

Årsmøde

Fredag d. 11. oktober er det tid til årsmøde. Mød op og giv dit besyv med og hør om bestyrelsens arbejde.

Efter mødet vil der være ølsmagning. Det er jo en forjættende tid vi lever i, og vi venter alle spændt på hvordan Brexit ender. Derfor er det nærliggende at lave et beer battle mellem England og Skotland. England vil jo ud, men skotterne vil blive. Hvad skal vi vælge ?