Nyhedsbrev - januar 2021

Godt Nytår til alle lokalafdelingens medlemmer. Håber, I alle er kommet godt ind i det nye år.

Det er jo stadigvæk en tid, hvor vi skal afholde os fra at se mange mennesker, men dermed ikke sagt, at vi også skal afholde os fra at smage noget godt øl.

Så selv om vores januar-møde ikke bliver til noget, så kan vi smage på noget godt øl virtuelt.

Smagning med Amager Bryghus

Onsdag d. 27. januar kl. 19-21


Det er vores kollegaer fra Lokalafdeling Helsingør (og i særdeleshed Martin Brauer fra Gurre Bryghus), der har fået nedenstående smagning i stand.

Helsingør lokalafdeling er p.t. i gang med at udvælge seks øl fra Amager Bryghus til smagningen.

Prisen for at deltage er 250 kroner for en smagekasse med seks øl. Prisen er højere end sædvanligt, idet man jo modtager tre gange så meget øl, som man får ved vores normale smagninger. Der leveres kun hele flasker/dåser. Så der er også noget at glæde sig til når smagningen er slut.

Vores aftale indeholder de seks øl og Mads Secher fra bryghuset guider os med historier om de enkelte øl og lidt om bryghuset her under corona tiden. Vi kommer til at anvende Microsoft Teams til at præsentere smagningen.

I tilmelder jer via place2book ved at trykke på dette link. På siden kan I betale med kort eller mobilepay.
Det er vigtigt, at I ud for jeres medlemsnummer også skriver "Halsnæs", så der f.eks. kommer til at stå "12541 Halsnæs".

Bagefter skriver I en mail til Charlotte Vibeke Petersen på charlotte.petersen@ale.dk og oplyser om, at I har bestilt. Så vil vi sørge for at hente jeres smagekasser i Helsingør.

Husk at sidste tilmelding er d. 21. januar kl. 20.

Med nytårs hilsen

Din bestyrelse

 
DØE Online pub

Danske Ølentusiaster holder online pubs, hvor alle medlemmer kan mødes til en fællesskål og hyggelig snak. Der vil også altid være en repræsentant fra landsbestyrelsen, så hvis I har nogen spørgsmål til landsorganisationen, har I mulighed for at stille dem her.

Vi håber på at se jer:

Søndag d. 24. januar kl. 15
søndag d. 21. februar kl. 15

Pubben foregår på Zoom, og du kan finde linket til mødet her.