REMINDER
Spansk øl og tapas

Fredag d. 13. september tager vi hul på efteråret, med herlig spansk øl og tapas. ESAmor som sørgede for den lækre mad til vores sommerfest, vil komme og fortælle om spansk øl.

Smagningen vil være af 8 forskellig spanske øl- økologiske.  Det er fra et bryggeri i Alicante området. der hedder Alcoi ( kåret som Europas sundeste klima )- bryggeriet hedder LLuna ( måned på valenciansk)

Gitte fra ESAmor vil fortælle om øllene hvordan de er lavet og vil fortælle om ægteparret der har startet bryggeriet. så det bliver en inspirerende rejse i spansk øl , kultur og liv. 

Dertil serveres Tapas, Spansk Charcuteri, såsom sort fodsskinke,  spanske pølser Chorizo og små lækre tapas retter.  I bliver mætte.  

Du kan tilmelde dig ved en mail til Kim eller ring/sms tlf. 26742724. Prisen for arrangementet er 200 kr. pr. snude, og betalingen bedes som sædvanligt foretaget til Mobile pay nr. 29397.  Sidste frist for tilmelding er tirsdag d. 10. september. Når du betaler angiv venligst deltager navn i besked feltet. Skulle du ikke have MP kan du betale ved arrangementet.