Nyhedsmail August 2009
Fra din lokalafdeling Halsnæs
Indhold
  • Siden sidst
  • Øllets Dag
  • Næste møde
Siden sidst

Siden sidst har vi haft to arrangementer: en fælles tur til Bakkens Store Ølfest  og et uformelt medlemsmøde på Halsnæs Bryghus.

Vi var en lille, men hyggelig gruppe der fredag den 31/7 tog toget til Bakken Store Ølfest. Efter lidt smagsprøver i toget ankom vi til bakken, hvor der var masser af mennesker og ikke mindst masser af godt øl. Vi havde også valgt den rigtige dag skulle det vise sig; for om lørdagen var noget af øllet udsolgt. En  tur vi håber at kunne gentage næste år.

Herfra en stor tak til frivillige bag baren.

Den 5/8 havde vi en uformelt medlemsmøde på Halsnæs Bryghus hvor der var et pænt fremmøde. Der blev spist og smagt på øl både deres og noget af Jans og Pers gode hjemmebryggede øl. Pers jordbærhvedeøl glæder vi os til at smage igen på Øllets Dag. Det var skønt at se så mange medlemer men især også ikke medlemmer. Der blev fremsat ønske om gentagelse af Jans hjemmebryggerdag, det vil vi kigge på og vende tilbage til.       

Vi havde en hyggelig aften op Halsnæs Bryghus
Øllets dag

 

Den 5/9 -09 er det Øllets Dag over hele landet og det fejrer vi ved at sælge smagsprøver på både dansk og tysk øl  i sidebygningen (som også hedder "kontoret") på Halsnæs Bryghus. Vi har skaffet øl fra nær og fjern. Vi kan byde på en ny øl fra Halsnæs Bryghus. Bryggeren fra Rørvig Bryghus kommer med 2 øl på fad og 3 på flaske. Derudover kan vi tilbyde øl fra Beerhere, Amager Bryghus og Herslev Bryghus. Jan og Per har begge gang i noget håndbryg, som det bliver spændende at smage. Dertil kommer det tyske øl som Charlotte og Ove har været i Bamberg og hente. Ialt regner vi med at kunne tilbyde smagprøver på omkring 24 øl.

Der vil også blive mulighed for at høre mere om vores forening samt at melde nye medlemmer ind, så tag endelig familie, venner og naboer med. Der vil være overraskelser til de heldige. Det vil også være muligt at få ideer til mad med øl i fra Oves opskrifter, som vi jo flere gange har nydt.

Prisen på smagsprøverne er 10kr. pr stk eller 5 stk. for 40 kr.

Vi håber se mange af jer til en hyggelig dag på Halsnæs Bryghus Nordre Beddingsvej 35 3390 Hundested . Det hele starter kl.11 og slutter kl.15.

Skulle der være nogen der vil give en hånd med på dagen, er I velkommen til at kontakte Martin Sørensen på  martin.soerensen@ale.dk eller på 23882804.

 

Næste møde

 

Til sidst lige en lille foromtale af næste møde. Der skal vi smage tysk øl især noget af det gode røgøl og noget af det forhåbeligt ligeså gode rugøl, men meget mere om det i næste nyhedsmail. 

Til sidst en opfording til at fortælle venner og bekendte om vores velsmagende forening, så vi kan få knækket det nedadgående medlemstal

Forsat god sensommer 

Danske Ølentusiaster

Halsnæs

 
Kalender

5/9-09

Øllets dag på Halsnæs Bryghus

 

29/9-09

Oktoberfest med tysk øl

22-24/10-09 

Ølfestival i Esbjerg

29/10-09

Årsmøde og NM i høstbryg

24/11-09

Juleøl

14/01-10

Ø øl