Ølfestival
Med håndbryg i din lokalafdeling Halsnæs
DØE Halsnæs håber
alle medlemmer har haft en god påske
Det planlagte håndbryggermøde

På mødet i februar, hvor vi fik startet vores håndbryggerlaug op, blev der aftalt at holde et møde, hvor alle kan smage alt det gode håndbryg.


Dette møde er efterhånden blevet til en festival kun med håndbryg. Der vil være over 20 forskellige håndbryg. Det beviser jo at vi har et meget aktivt håndbryggerlaug.

Ove har skrevet rundt til alle håndbryggerne, det har givet tilsagn om over 20 øl fra 4 bryggere eller bryghuse, som er flere bryggere der brygger sammen. Der kommer stadig flere til.

Hjemmelavet sandwich
Godt vejr og godt øl

Som ved den store festival i Tap1 er det bryggerne der selv der sælger smagsprøver på deres øl. I lokalet i Krudthuset bliver der borde til de tilmeldte bryggere.


Der vil også være et bord hvor der bliver solgt hjemmelavet sandwich til fordel for vores sommerfest. Der vil også blive en eller anden mulighed for at vinde øl.

Et andet formål med at afholde denne aften er at vi skal kåre årets Halsnæs bryg. Der vil være præmier til de bedste håndbryg.

Hvordan kommer jeg med?

Som medlem skal du bare møde op tirsdag d. 10/5-11  fra kl. 18:30 i Krudthuset Krudtværksallen 15b 3300 Frederiksværk.

Der er ikke tilmelding til dette møde.

Da der jo vil være mulighed for at smage en del øl, vil være to typer smagsprøver. Små som koster 5 kr. og store til 10 kr. Så husk småpenge til smagsprøverne.

 
Som håndbrygger, der vil møde op med noget af dit øl, skal du bare kontakte Ove her eller på 2120 4996. Hvis du ikke har fået tilmeldt dig endnu. Så laver vi plads til dig.

 
Kalender
10/5-11
Kåring af
26/5-28/5-11
Ølfestival i Tap1
4/6-11
Sommerfest hos
Heidi fra Evetofte Bryghus
kommer måske med sin egen æblecider.
Varm op

Benyt denne chance til at varme op til den store ølfesival, der jo i år er d. 26.-28. maj. Den afholdes jo igen på Tap1 på det gamle Carlsberg.

Det er flere gange bevist at det er noget virkeligt godt håndbryg, der bliver lavet i Halsnæs.

Desuden kan det oplyses at Region Nordsjælland har planer om et lignende arrangement omkring juleøl.

Så mød op og husk vi åbner dørene for gæster kl 18:30.