Nyhedsmail marts 2010
Fra din lokalafdeling Halsnæs
I denne mail:
  • Besøg af Hornbeer
  • Sidste nyt
Det har været nemt at holde øllet koldt

Sneen er næsten smeltet. Dagene blevet længere. Endelig kom måneden som vi er mange der har set frem til. Dels fordi at foråret snart må komme, men så sandelig også fordi at den 25/3-10 er en dag vi har ventet på.

Hornbeer komer på besøg.

Det er lykkes at få arrangeret et besøg af Hornbeer. De gode folk (Jørgen og Gunhild Fogh Rasmussen) kommer med deres kunsteriske bil fyldt med godt øl. Hornbeer er jo hjemmehørende i Hornsherrred. Et bryggeri der trods sin korte levetid har oplevet en del. Det første øl var dårligt nok kommet ud til salg, før bryggeriet brændte ned. Mens det blev genopbygget, blev øllet brygget på andre danske bryggerier. Det nye bryggeri blev efter hårde forhandlinger købt i Kina. Men alt det og meget mere vil de fortælle meget mere om på mødet.

 

Hornbeer Wit

Men derefter er det næsten kun gået fremad for Hornbeer. Det er blevet mange gode øl. Der er flere af dem der har fået priser i div. tests. Den der er bedst kendt er jo Årets ølnyhed 2008 "Caribbean Rumstout". Men også deres "Wit" og "Rusian Imperial Stout" har modtaget hærder. Hornbeer har som det eneste bryggeri to øl med i kampen om at blive årets ølnyhed 2009.

Der er lagt op til en velsmagende aften og især stærkt underholdende aften.

Kender vi Jørgen og Gunhild ret har de fyldt bilen op med øl plakater og måske trøjer. Dette vil de efter smagningen sælge til gode priser. Så husk at tage penge med.

Hvad skal vi spise...

Da en af Hornbeers mærkesager er mad og øl anbefaler vi alle at tilmelde sig spisningen. Denne gang er maden og øllen bestemt af Hornbeer.

Der er tale om bankekød med kartoffelmos.

Dertil vil Jørgen og Gunhild finde en øl som passer til.

 

Program
  • 18:30-19:15 spisning
  • 19:15-22:00 smagning
Fra gang sidste vi havde mulighed for at smage på Hornbeer
Tilmelding

Det hele finder sted i Krudthuset Krudtværksalleen 15b 3300 Frederiksværk. Den 25/03-10 kl 18:30.

En anden af Hornbeers mærkesager er at overbevise vindrikker om at øl kan drikkes istedet for vin. Derfor vil der også denne gang være mulighed for tage et ikke medlem med.

Hvis man melder sig ind på dagen får man maden og smagningen til medlemspris.

Maden koster 80kr. (100kr. for ikke medlemmer) 

Smagningen koster 120kr. (140kr. for ikke medlemmer)

Vi har allerede en hel del tilmeldinger til dette møde. Har du tilmeldt dig mundligt så tjek lige med Charlotte Petersen at du er skrevet på.

   

Tilmelding til Charlotte Petersen klik her eller på 30704415  senest den24/03-10 kl. 12.

Bemærk at der kun udsendes reminder hvis der er flere pladser tilbage så tilmeld dig nu

Højt skum
 
Kalender
25/03-10
Besøg af Hornbeer
20/04-10
Prinsesse øl
6-8/5-10
Ølfestival i Tap1
Sidste nyt!!!
Hornbeer øl

Desværre er det ikke muligt at få Hornbeer øl i vores lokalområde. men efter vores juleØLmarked er der mange der efterspurgt det. Så i skrivende stund går rygterne på at Superbest i Hundested, har bestilt de første hornbeer øl hjem. Det er en sag vi følger op på.

Musik på Halsnæs bryghus
Skal vi mødes og hygge på Halsnæs Bryghus

Vi har revserveret nogle pladser til Irsk musik på Halsnæs Bryghus d. 23/04-10. Skulle der være nogle der vil med kontakt charlotte her