Oktoberfest i Hundested, på torsdag, 25. september

Den 25. september kl. 19.30, i medborgerhuset "Gubben", Nørregade 11, Hundested: Oktoberfestbier i særdeleshed og andre gode tyske øltyper i almindelighed.

Klæd dig gerne i aftenens anledning: I Lederhosen eller Dirndl. Tyrolermusik, at måtte danse på bordene, at få øllet serveret i store Mass må du dog nok undvære...

Oktoberfestøl er aftenens hovedtema og anledning; vi skal ikke smage dem alle sammen, men nogle stykker. Der er vel deltagere fra tidligere Oktoberfester i München, der kan fortælle om arrangementet, traditioner, de deltagende øls fortræffeligheder og forskelle til og mellem de øl, vi (måske desværre) ikke skal smage.

Nogle velsagtens sjældnere, men stadigvæk velsmagende øltyper er fremskaffet som kontrast og for at udvide vores tysk-øl-horisont og afrunde mødet.

Du behøver ikke af frygte at du bliver udsat for mere eksotiske (vildgærede, sure eller salte) tyske øltyper, men den store spændvidde inden for tysk øl vil blive demonstreret, for eksempel:

  • Sorte og næste hvide;
  • Røgede og frugtholdige;
  • Stærke og svage

Medlemmer fra Hundested har det for en gangs skyld nemt - og skal selvfølgelig møde talstærkt op; alle vi andre bør tage toget: 18:45 fra Ølsted st., 18:57 fra Frederiksværk st., i Hundested kl. 19:19. Derefter ca. 4 minutters gang.

Nedenstående kortudsnit viser forhåbentligt, hvor let det er at går fra Hundested Station. For en sikkerheds skyld er Nordre Beddingsvej lige medtaget; der er jo dér, vi tidligere besøgte - og forhåbentligt snart igen skal besøge - Halsnæs Bryghus.

Der er ikke krav om tilmelding, så mød ufortøvet op og bliv overrasket over det tyske øl spændvidde.

Du vil blive opkrævet kostprisen for de deltagende øl. Du vil også (billigt!) kunne deltage i et lotteri med tidligere overskydende øl (og der vil være store genvinstchancer!).

Husk også vort næste arrangement: Åsmøde i Frederiksværk.

Husk også på arrangementet i oktober, tirsdag 21. oktober, i Krudthuset, Krudtværksallé15B, hvor der er det formelle årsmøde for Lokalafdeling Halsnæs, som efterfølgende vil handle om, blive repræsenteret af og få serveret smagsprøver fra internetforetagende Øltorvet (se evt. www.oeltorvet.dk ).

Højt skum

Lokalforeningsbestyrelsen