Sommerhilsen
Fra din lokalafdeling Halsnæs

Nu er sommeren er over os, men inden vi kan gå på sommerferie har vi lige et par gode arrangementer.

Vi er på kanon Fredag

Vi får besøg af Tour de Biére

Læs mere i denne mail.

 

Kanon fredag

Fredag d.28/6 holder Frederiksværk handel den årlige Kanon fredag.

Vi har sammen med Skjold Burne Vinhandel en stand i gågaden foran Den Danske Bank.

Vi uddeler smagsprøver og sælger øl fra Det Lille Bryggeri og Syndikatet. Disse ølmærker vil herefter være at finde i Skjold Burne Vinhandel.

Vi åbner kl.17 og lukker kl.22, i hele åbningstiden vil du kunne møde medlemmer af bestyrelsen.

Hele byen har åben til kl. 22 og der er masser af underholdning.

Der vil også være mulighed for at melde nye medlemmer ind, så tag venner og bekendte med.

Skulle du have lyst til at hjælpe så send mail til Martin her

Mød op smag godt øl og nyd denne sommeraften.

Vi har bestilt godt vejr.

    

Tour de Biére

Tour de Biére kommer tirsdag d. 2. juli


35 øl-cyklister fra Danmark, Norge og Belgien kører i år 650 km rundt i Danmark for at besøge danske bryggerier, spændende udskænkningssteder og andre steder af øl-entusiastisk interesse.


Det er i år fjerde gang at løbet køres , men det er første gang, at ruten går igennem Halsnæs Kommune. Dette besøg har vi fra bestyrelsens side set frem til længe, og vi er meget entusiastiske omkring at byde Tour de Biere velkommen.


Touren  starter  i Hobro, gennem Jylland videre til Sjællands Odde. Herfra videre til Rørvig og kl. 13.20 tager vi imod feltet nede ved færgen.
Så alle er velkommen til at være med til at modtage dem kl. 13.20 og følge med over til Halsnæs Bryghus. Her bliver feltet budt velkommen og spiser frokost og smager det lokale øl.


Kl. 15.00 kører Tour de Biére feltet videre gennem kommunen og også her er interesserede velkomne til at følge dem enten på cykel eller bil. Turen går fra Hundested via Nødebo Huse, Melby, Sandet og ud til P-pladsen ved Tibirke Kirke. Her står vores lokale W-Brew klar med forfriskninger til de tørstige ganer.


Derefter cykler de videre via Vejby mod Smidstrup Camping hos vores medlem Jonas der bestyrer restauranten og hvor de skal spise aftensmad og sove. Jonas er vores faste leverandør af popcornmaskiner og Slush-ice til foreningens sommerfester.


Kom og vær med til en festlig dag, hvad enten du kan være med i Hundested, Tibirke eller Smidstrup Camping. Alle er velkomne, på gåben, på cykel eller i bil. Uden tilmelding – bare mød op med godt humør.


Ønsker du at være med på enten frokost på Bryghuset eller aftensmad på Smidstrup Camping, så giv besked til Charlotte eller tlf. 3070 4415, så bestiller vi bord samlet.


Af yderligere lokale interesse så besøger cykelfeltet også vores lokale Hundestedbryggere Mogens og Christina fra Nordkystens Bryghus. De har bryggeri på Havremarken 4 i Værebro. det er d. 6. juli kl. 11.45

God sommerferie

Fra din lokalafdeling Halsnæs

 
Kommende møder
28/6-13
Kanonfredag
2/7-13
Tour de Biére
17/8-13
Tur til nogle af
Sommerfest
Glimt fra vores sommerfest
Liseleje ølfestival

Over 300 mennesker besøgte Liseleje Ølfestival d. 8/6.

Det var en hyggelig eftermiddag.

Holdet bag Liseleje Ølfestival siger tak og på gensyn næste år.