Nyhedsmail juli 2009
fra din lokalafdeling Halsnæs
Indhold
  • Fællestur til Bakkens ølfest
  • Uformelt medlemsmøde på Halsnæs Bryghus
  • Øllets dag
God sommer

Håber I har mulighed for at nyde den danske sommer og noget af det gode øl.

Fredag d. 31/7 og lørdag 1/8 holder Dyrehavsbakken deres årlige ølfest begge dage fra kl 13:00 til 22:00. Begge dage står Danske Ølentusiaster bag baren på Danmark største ølbar, som indeholder 150 forskellige øl fra 30 danske bryggerier. Så der skulle være nok at smage på og det foregår ved Friluftsscenen på den så velkendte måde med 10 cl smagsprøver til 10 kr pr stk, dog med rabat således at der er 11 for 100 kr.

Derudover er der flere forskelige aktiviteter bl.a. kapsel-dart, øldåsekast og øl-quiz med Allan Mylius Thomsen og det skal da også nævnes at der er ølfest flere steder på bakken bl.a. tyrolerfest. Se mere på www.bakken.dk

Vi foreslår at vi tager toget sammen derind med afgang fra Hundested kl 11:00, Melby kl 11:12, Frederiksværk kl 11:18 og Ølsted kl 11:27.

Ankomst til Bakken kl ca 13:00...og så skal der smages.

Hjemrejse kommer an på vejr, vind og humør - og udholdenhed.

Vil du med så bare stig på toget (men send gerne en besked på martin.soerensen@ale.dk) så vi ved om der nogen der vil med.

Har du ikke endnu været nede og prøve det gode øl og den gode mad på Halsnæs Bryghus, så er chancen der den 5/8 kl 18:30 (bemærk at der har været annonceret en anden dato).  Denne aften vil vi være dernede så har du lyst til hygge med andre ølelskere, så kom og spis eller kom senere og nyd en øl.

I år afholder vi Øllets dag i samarbejde med Halsnæs Bryghus i "Kontoret" på Halsnæs Bryghus. Der vil vi sælge smagsprøver fra flere danske bryghuse samt fortælle om vores velsmagende forening, så dette er dagen hvor du kan tage familie og venner med. Der vil også denne dag være flere overraskelser bl. a. af nye øl. Vi vender tilbage med flere oplysninger i næste nyhedsmail.

Så husk at sætte kryds i kalenderen d. 5/9  vi starter kl. 11 og slutter kl 15.

Skulle du sidde og have lyst til at hjælpe denne dag vil vi gerne høre fra på martin.soerensen@ale.dk  også gerne hvis du kun kan et par timer. Vi har mange forskellige ting der skal laves.

Til sidst vil vi ønske alle en forsat god sommer og husk at smage på noget af det gode øl.

 Højt Skum

Danske Ølentusiaster

 Halsnæs  

 
kalender

 

31/7-09

Fællestur til Bakkens ølfest

 

5/8-09

Uformelt medlemsmøde på Halsnæs Bryghus

 

5/9-09

Øllets dag på Halsnæs Bryghus

 

29/9-09

Oktoberfest med tysk øl

29/10-09

Årsmøde og NM i høstbryg

24/11-09

Juleøl

14/01-10

Ø øl