Øllets dag d. 2. september 2017

Øllets Dag Lørdag d. 2. september kl. 12 – 18

Sted: P-pladsen ved side af Halsnæs Bryghus

 I år er din lokalafdeling gået sammen med vores medlem Flemming Munk og Halsnæs Bryghus. Vi laver en ny slags ølfest og da det både er Øllets Dag og Sildens Dag forventer vi mange mennesker.

Flemming opstiller et stort telt på P-pladsen ved siden af bryghuset og teltet fylder vi så med forskellige bryggerier, der stiller med deres spændende øl.

Du får så 5 øl  for en flad halvtredser eller 10 for en hund. Glassene låner du for en 10’er, og vil du have dit glas med hjem, så gør du bare det.

Der bliver lavet konkurrence, hvor du kan vinde øl og vi har også tænkt på børnene, da vi har bestilt slush-ice maskine.

Vi har fået disse bryggerier til at komme:

-         Hornbeer

-         Herslev

-         Det Våde Får

-         Gurre Bryghus

-         Halsnæs Bryghus

-         og vi venter stadig på at høre fra yderligere 3 bryghuse

Vi stiller samtidig med en bod, hvor vi vil fortæller om vores velsmagende forening og arbejde på at få hvervet nogle flere medlemmer. Så tag din kollega eller nabo med ned og meld dem ind. Dem der melder sig ind på dagen, kommer til næste arrangement for halv pris som velkomsttilbud.

Sæt allerede nu X i kalenderen til en spændende ØL-dag på Hundested Havn

Tilmelding ikke nødvendig, blot mød op    

 

 

 

 

 

Nyt besøg af Torben Matthews

Fredag d. 22. september får vi besøg fra Kolding af Torben Mathews. Tilmelding starter 5. august. Først til Mølle princippet da der kun er 48 pladser.

Tilmelding sker ved mail til Charlotte eller på tlf. 30 70 44 15