Øllets Dag
Flere steder i din lokalafdeling

Lørdag d. 3/9-11 var der lagt op til fest over hele landet.

Øllets Dag blev en festlig dag med masser af godt øl og en del sol.

Sådan var det også i din lokalafdeling, som stod flere steder på Hundested Havn. 

Helt som traditionen foreskriver stod vi i Kontoret på Halsnæs Bryghus, denne gang med Brygger Peter Sonnes favoritter.

Der var tale om øl, han havde købt særligt hjem til dagen. Der var øl fra både ind og udland især kan nævnes spændende øl fra Port Brewing og De Molen. 

Lokalet var som altid pænt pyntet.      

Vejret var skønt så mange havde lagt turen rundt havnen denne dag. Vi fik talt med en del mulige medlemmer. 

Flydescenen er næsten fyldt op

Vores helt store satsning var Floating Food Lab. Et helt nyt samarbejde mellem Hundested Erhverv, Erhvervsskolen Nordsjælland og DØE. Et køkken og ølbar på Hundested Havns flydescene. Vi havde et bredt udvalg af øl fra flere bryggerier, som der også blev solgt godt af. Der var blandt andet øl fra Hornbeer, Black Rooster Brewery, Virklund og Samsø.  

4 elever og 2 lærere fremstillede de lækre retter med havets råvarer samt en god øllebrød med æbler. Især silde dogen og muslingerne dampet i øl røg hurtigt over disken. Vi hørte fra mange at det var god mad.  

Vores håndbryggerlaug stillede med to bryggere, der dagen igennem bryggede øl, og fortalte gæsterne hvordan man kan brygge derhjemme. Vi andre nød duften og takker for at de ville være med.  

Som de fleste jo ved er der jo valgkamp. Den kom også til Hundested på Øllets Dag. Her er det Lars Løkke Rasmussen, der besøger vores stand. Som det kan ses var der masser af presse med.

 

Den Regionale Ølpris

Det regionale ølpris gik i Region Nordsjælland til Per Jørgensen (Øllaboratoriet) og Per Grupe. De fik prisen i Kvickly Allerød for deres arbejde med dansk humle og malt. Vi ønsker tillykke.

 
Næste møde
21/09-11
Østens øl

Laves der godt øl i Østen?

Vi tester udvalget.

Opvarming

Vores opvarmning i Kvickly Frederiksværk blev desværre aflyst fra Kvicklys side. Vi kunne ikke nå at sende en mail ud om det. Vi beklager overfor dem, der gik forgæves.

 

Velkommen

Man kunne på Øllets Dag melde sig ind med rabat. Det var der to der benyttede sig af.

Vi byder dem velkommmen og håber at se Jer til vores arrangementer.

Mange Tak

Vi vil gerne sige mange tak til alle, der kiggede forbi og endnu en gang var med til at gøre Øllets Dag til en succes. En meget stor tak til alle de frivillige, der gav en hånd med, uden Jer ingen Øllets Dag i Halsnæs.

Højt Skum

Bestyrelsen i din lokalafdeling   

Lidt stemning
Snakken går over en god øl.