Årets ølnyhed afstemning.

Denne mail indeholder:

 

Årets ølnyhed 2010 afstemning.

Vi skal igen til at kåre årets danske ølnyhed. 590 nye øl sendte danske bryggerier på markedet i 2010. Næsten lige så mange som året før. Imponerende. Men også lidt uoverskueligt.

Det er alle os medlemmer af Danske Ølentusiaster, der skal sikre, at det er den rigtige øl, der vinder. I første omgang skal vi sikre, at de rigtige ti øl kommer i finalen. Lige som tidligere år har vi nemlig indledende runde frem til 31. januar, hvor vi finder de ti finalister. Samtidig finder vi Årets Bryggeri - en titel, der tilfalder det bryggeri, hvis øl sammenlagt får flest stemmer i første runde. Anden runde er i februar, hvor vi alle igen kan stemme på en af de ti finalister.

Alle medlemmers stemmer er vigtige for at vi får den rigtige vinder, for at det ikke bliver de højtuddannedes, de rødhåredes eller ølnørdernes foretrukne, men samtlige danske ølentusiaster foretrukne ølnyhed. Derfor er DIN stemme vigtig. Brug nogle minutter på at finde din foretrukne nyhed på listen og stem på den. Du finder afstemningen her

(husk at have medlemsnummer og pinkode fra dit medlemskort klar).

Hvis du er heldig, vinder du tilmed en god præmie. I både første og anden runde trækkes der blandt alle de medlemmer, der har stemt, lod om to gode præmier:

1. præmien er i hver lodtrækning et hotelophold fra Happydays på 2 sammenhængende overnatninger med morgenmad for 2 personer samt 2 dagsbilletter med 10 poletter til Ølfestivalen.

2. præmien er i hver lodtrækning 2 dagsbilletter med 10 poletter til Ølfestivalen, men uden hotelophold.

MAY THE BEST BEER WIN!

Højt Skum

Kim Mølgaard

Næstformand Herning