Sommerfesten 17.08.2002

Sommerfesten 17.08.2002 var det første sommerarrangement vi afholdte og var faktisk et arrangement under Region Nordsjælland, endnu inden der var noget der hed Lokalafdeling Hillerød. Det var på det tidspunkt, hvor alle regionens medlemsmøder fandt sted i Hillerød. To år i træk arrangerede vi sejlads på slotssøen i Hillerød, hvor turen stod på ølsmagning og historieberetning om Frederiksborg Slot. Med sine 30 siddepladser var den lille slotsfærge fyldt til sidste plads. Efterfølgende var der god mad og mere godt øl på Café La Belle Vie, lige ved siden af.

Så er det alle mand ombord!
Forsyningerne er vigtige: Her er det en beer buster med en næsten 1 år vellagret Tuborg Julebryg. Jo, den var skam god!
Niels Hansen skænker op
Og stemningen den var høj...
Niels har helt styr på serveringen! Tv. med solbrillerne er det Lars Jørgensen (tidl. regionsformand, Nordsjælland) og th. bag skipper i t-shirten er det Steen Uthaug (lokalformand i Helsingør)
Selvom man kun er 1½ år kan man vel godt kunne lide øl
Middagen blev indtaget i gården til La Belle Vie. Denne var naturligvis behørigt dekoreret til dagens lejlighed
De der ikke var plads til ude, sad indenfor. Her ses bl.a. to tidl. regionsformænd for Region Nordsjælland, nemlig Lars Jørgensen (tv.) og Henning Schmidt (th.)
Dagens glade vinder af sommerfestens konkurrence var Lars Jørgensen. En fl. Semper Ardens Honning Ale med to matchende glas