Besøg på Nørrebro Bryghus, februar 2004

Her er et par billeder fra Lokalafdeling Hillerøds besøg på Nørrebro Bryghus, der fandt sted 10. februar 2004.

Besøget blev indledt med en grundig orientering om bryggeriet af brygmester og ejer Anders Kissmeyer, der levende fortalte om bryggeprocessen, maden og øllet. Undervejs var der smagsprøver på nogle af de øl, bryggeriet var ved at brygge p.t.

Herefter var det tid til at smage på den anmelderroste mad tillavet med øl som en af ingredienserne. Smag og indhold levede godt nok helt op til forventningerne, men hvor var der dog alt for lidt af de enkelte retter! Den blev ligeledes serveret i et rasende tempo, der ikke levnede megen tid til overs til snik-snak mellem mundfuldene. Den bestilte og lovede La Granja Stout til vores chokoladekage udeblev tillige og blev i stedet erstattet af... en hvedeøl! Ikke just den øltype der passer til kraftig mørk chokolade.

Ikke desto mindre var der enighed blandt de 32 deltagere, at det havde været et godt og belærende besøg. En rigtig lækker mundfuld både med øllet og maden. Var du en af de, der ikke nåede at komme med, så kan du besøge siden her og samle mundvand.

www.norrebrobryghus.dk/bryghus.html

Anders Kissmeyer fortæller her om bryggeprocessen
Tilhørerne lyttede grundigt til Anders Kissmeyers beretning. I midten er det lokalformanden der anes.