Hillerød lokalafdeling inviterer til påskebryg smagning samt stor påskebuffet.​​

​Det er med stor fornøjelse, at Lokalafdeling Hillerød igen i år inviterer til smagning af nogle af årets påskebryg og forårsøl.​

Det foregår onsdag, den 5. april kl. 18:30 på Café København.

​Indkøbet af øl er i gode hænder, da Henrik og Steen tager sig af det, hvilket de jo ved tidligere lejligheder har vist, at de har rigtig godt styr på. Mens vi smager os igennem de spændende øl og den store buffet, skal I nok forvente en lille konkurrence/quiz, så der også bliver lidt ekstra underholdning med jer selv som deltagere.

Vi har denne gang aftalt med Café København, at der diskes op med en for årstiden passende buffet. Så ingen tvivl om, at tidligere deltagere ved påskebuffet og/eller ved vores juleøl smagninger allerede ser frem til en velsmagende og meget hyggelig aften.​

I kan deltage denne aften for den favorable pris af kr. 275,- pr. deltager. Det er denne aften er det kun muligt at deltage i hele arrangementet. Som sædvanlig starter vi med en øl, som vi hver især selv indkøber, mens vi går til bords og afventer, at alle er ankommet. Af hensyn til øl indkøb i en passende mængde, er det vigtigt, at du tilmelder dig så hurtigt som muligt, så vi ved hvor meget øl, der skal indkøbes. Dette vil være en meget stor hjælp​, tak..
 
Tilmeld dig hurtigst muligt via Place2Book og

allersenest den​ 2.april ​

via følgende link:

www.place2book.com/da/choose_ticket_sales_workflow

Vi ser frem til endnu en velsmagende aften i godt samvær og stort fremmøde.

​Bestyrelsen lokalafdeling Hillerød​

Kommende arrangementer


5. april  -   Forårsøl og påskeøl samt påske påskebuffet

------------------

5. maj  -   kl. 14 - 19  Frederiksborg Centret:  Hillerød øldage
6. maj  -   kl. 11 - 18  Frederiksborg Centret:  Hillerød øldage

------------------

17. juni  -   Pubcrawl i København

Følg os på Facebook

På vores Facebook side kan du se lidt om hvad der rør sig på øl-fronten i Hillerød og omegn, se billeder fra vores arrangementer og følge med hvad der sker i din lokalafdeling.

place2book

Vejledning til tilmelding og betaling af arrangementer via place2book findes ved at klikke her