Øllets Dag den 1. september


Danske Ølentusiaster holdt den første lørdag i september Øllets Dag og vi holdt selvfølgelig også vores del af den landsdækkende smagning. Det foregik på Store Torv i Holstebro midtby og vi (Michael, Thorbjørn og Brian) havde hele 31 øl at byde på.
I år kan foreningen ligeledes fejre sit 20 års jubilæum og det sker med et særligt arrangement for medlemmerne den. 5 september 2018. Hvad er mere naturligt end at markere dagen på stedet, hvor foreningen så sit lys lørdag den 5. september 1998? Nemlig på Carlsens Kvarter i Odense.

Noget af det første arrangementet bød på var, at Danske Ølentusiaster i Holstebro stolt kunne uddele Den Regionale Ølpris til Kristian Andersen  fra Event Solutions for  sit store arbejde med at stable Holstebro Ølfestival på benene. Dette er regionens første større ølfestival og Kristian formåede i samarbejde med 25 bryggerier og 20 andre samarbejdspartnere at samle cirka 1500 glade gæster fra nær og fjern. Med prisen fulgte også en check på 2.500 kr som belønning for det gode og prisværdige initiativ.

Gæsterne blev budt på surt, sort, bittert, sødt, hjemmebrygget og alskens dejligt øl - Med over 300 smagsprøver uddelt til nysgerrige ølelskere, var begivenheden en succes på linje med tidligere år. 
Vi havde desuden et par lækre amerikanske øl fra Rogue Ales fra Estate Wine – Interessen for dem var i starten lidt tilbageholdende, men da gæsterne først fik smag for hvad, der gemte sig i flaskerne, kom der også rigtig gang i den det af smagningen :) 

Igen i år kunne foreningen glæde sig over at hverve nye medlemmer til at deltage i de mange spændende smagninger, som foreningen arrangerer. 
Vi takker for den store interesse og vi ses til den eksklusive Ugly Duck smagning – Et fremragende bryggeri som nu desværre er lukket. 

Højt skum
Brian

Den Regionale Ølpris

Den Regional Ølpris blev overrakt til Kristian Andersen fra Event Solutions.
Fra venstre: Næstformand, Brian Holgersen, formand, Thorbjørn Jacobsen, Kristian Andersen og Allan Jensen, regionsformand.