Den 25. juni: Sommerfest


Solen stod stadig højt på sommerhimmelen, da 10 feststemte ølentusiaster gjorde deres ankomst hos Hans og Linda. Et enkelt nyt medlem, Lars var også mødt frem og det må siges at være ganske modigt – Det er uden tvivl det arrangement på DØE’s kalender, hvor der smages flest forskellige øl :) Et stort velkommen til ham.

Der var dækket op i udestuen, men det gode vejr gjorde, at vi blev ude i solen for at nyde vores medbragte øl og grillkød. Haven i sig selv var for øvrigt også værd at bemærke – En flot holdt have med mange små kunstværker fordelt rund omkring. Dekorative farveblyanter, små huse og også nogle små paddehatte både lavet i pileflet og i beton for blot at nævne nogle.
Hans havde grillen klar ved 17.30 tiden, mens Linda som altid havde kreeret diverse lækre salater til og mums, hvor de bare smagte godt :)

Der blev hyggesnakket og debatteret alt imens der blevet gået til den af de medbragte øl – Erling havde en masse med fra kælderen, Hans havde en kasse med vintage øl og de øvrige havde også en pæn mængde øl. Der var alt fra dejlige håndbryggede øl, Sours, IPA’er, Stouts m.f. til en Tuborg FF fra før 1976. Det var guf for enhver ølentusiast :)
Der var ikke meget varme tilbage i solskinnet klokken 21.30 og selvom der var øl for enhver smag, måtte undertegnede sige tak for en skøn aften og drage hjem i varmen. Den sidste øl for mig var nummer 27 i rækken, en Kragelund, Barleywine, så jeg havde da smagt et par stykker.

En kæmpe tak til Hans og Linda for at lægge have til en et brag af en sommerfest :)

Vi ses til Håndbrygger aften den 31. august.
Højt skum
Brian

 

Følg os på Facebook