Hvis du har problemer med at læse mailen, kan du læse den her i stedet: Nyhedsmail, December

Julehilsen 2017

Så er det ved at være tid til at afslutte et yderst spændende ølår 2017. Jeg vil også benytte lejligheden til at sige tak til jer alle for et rigtigt godt ølår og samtidig ønske jer en rigtig glædelig jul samt et dejligt skummende nytår i 2018.

Der ligger rigtig mange arrangementer og bare venter på, at du får dine smagsløg ud på en fantastisk smagfuld ølrejse:
Det første nye programpunkt har vi allerede til januar, hvor Amager Bryghus kommer til Holstebro. Med sig har de 10 øl og en inspirerende fortælling om vennerne, Morten Valentin Lundsbak og Jacob Storm, der i april 2007 startede Amager Bryghus op sammen. Amager Bryghus er kendt for at lave glimrende øl og det er populært blandt brygmestre, fra især USA, at komme forbi kedlerne på Amager og lave et samarbejdsbryg med Amagerkanerne.
Ligesom sidste januars program er det et åbent arrangement lavet i samarbejde med Vin & Delikatessehuset, så også ikke-medlemmer kan deltage.
På programmet har vi yderligere til april, debut på smagning af Hollandsk microbryg fra "de Hoge Stins" og til august har vi et gensyn med fynske, ”Ugly Duck”. Denne gang kommer de med et nyt og i særdeleshed spændende fadlagret projekt.
Vi har selvfølgelig også nogle gode velprøvede ting som f.eks. Valg af årets Ølnyheder, Håndbryggeraften, Sommerfest og Juleøl på programmet - og det laver vi ikke om på :)

Der er masser at glæde sig til i endnu et spændende ølår i 2018.

Højt skum
Brian

Øl-Outlet fra OnePint

One Pint, som ellers ikke sælger til private, holder outlet fredag den 15. december med masser af gode øl til skarpe priser. Så er der mulighed for at få lidt godt øl til den søde, men mørke og kolde juletid.
De tager kun imod kontanter og mobilepay.

Kommende arrangementer:

Tirsdag d. 30. januar holder vi medlemsmøde på Fox & Hounds kl. 19.00.
Denne gang er det Amager Bryghus, der kommer til Holstebro. Med sig har de 10 øl og en inspirerende fortælling om vennerne, Morten Valentin Lundsbak og Jacob Storm, der i april 2007 startede Amager Bryghus op sammen. Siden er bryggeriet bare vokset sig større og større for i november 2017 at flytte i nye lokaler.
Amager Bryghus er kendt for at lave glimrende øl og det er populært blandt brygmestre fra især USA at komme forbi kedlerne på Amager og lave et samarbejdsbryg.

Prisen er kr. 150,-
Tilmelding hos næstformanden på brian.holgersen@remove-this.ale.dk
eller købes på Place2Book
Sidste frist er 23/10.


Tirsdag d. 27. februar holder vi medlemsmøde på Fox & Hounds kl. 19.00. 
Ligesom sidste år er finale feltet delt op i 3 kategorier: 0-4%, 4,1-7% samt 7,1% og derover.
Til forskel fra tidligere år, hvor vi selv skulle stemme finaleøllene ind, vil et særligt panel finde til 3 kandidater i hver kategori, Medlemmer kan også indstille en øl, men der er visse kriterier, som øllet skal opfylde - Bl.a. skal øllet, såfremt det vinder, brygges igen
Vi smager på finaløllene og finder vores forslag til Årets Ølnyheder 2017.

Prisen er kr. 120,-
Tilmelding hos næstformanden på brian.holgersen@remove-this.ale.dk
Sidste frist er 20/2.


Tirsdag d. 27. marts holder vi medlemsmøde på Fox & Hounds kl. 19.00. 
Willem står for 8 øl fra hans frisiske hjemstavn i det vi kalder Holland. Der er tale om 6 øl i serien "Kald Kletske" fra bryggeriet "de Hoge Stins" og 2 øl derudover, som også vil være fra området - Disse øl er der ikke mange danskere, der har smagt,

Prisen er kr. 120,-
Tilmelding hos næstformanden på brian.holgersen(at)ale.dk
Sidste frist er 17/3.


Tirsdag d. 24. april holder vi medlemsmøde på Fox & Hounds kl. 19.00. 
Michael står også denne gang for at samle noget godt og lækkert hjemmebrygget øl sammen - Michael selv og Thorbjørn kommer helt sikkert med lidt af de gode dråber, men ellers er udvalget endnu helt åbent.

Prisen er kr. 120,-
Tilmelding hos næstformanden på brian.holgersen(at)ale.dk
Sidste frist er 17/4.

Husk også at kigge på hjemmesiden:

Holstebro afdelingen har en side under ale.dk: DØE Lokalafdeling Holstebro
Her har du bla andet mulighed for at følge med i hvilke smagninger vi har haft af under "Fotoalbum".
Du har også mulighed for at følge med i, hvad der er planlagt for de næste måneder under "Arrangementer".
 

Find os på facebook

DØE Holstebro har også en side på Facebook: DØE Holstebro på Facebook