Vandt Danmarksmester 2017 på hjemmebane

Lørdag den 11/3 afholdte Danske Ølentusiaster Danmarks Mesterskaberne i Blindsmagning for hold på Telefonfabrikken i Søborg.

Mange tænker nok hvad er blindsmagning? Og i alt sin enkelhed handler det om at man smager på en øl, hvor man ikke ved hvad der er og så svare man på et spørgsmål om den øl mand smager.
Således kan spørgsmålet være, hvad er alkoholprocenten på den øl man smager.

Det betyder også at hvis man kan smage sig til hvilke øl der er som man har i sit glas, så er det letter at svare på spørgsmålet.

I år havde hele 13 hold af 3 personer valgt at stille op for at vinde mesterskabet. Holdene kom fra hele landet og derved var konkurrencen også rigtig hård.

Holdene brugte hele eftermiddagen på at smage sig gennem de 13 øl der var i konkurrencen, og svare på spørgsmålene der var til.

Da man var kommet gennem de 13 øl blev stillingen gjort op og hele 2 hold havde svaret rigtig på 9 spørgsmål, og derfor måtte man ud i en ekstra runde.

I ekstra runden var det et hold fra Lillebælt området, og fra lokalafdelingen København Nord. Lokalafdelingen København Nord, dækker området: Lyngby, Gentofte, Virum, Nærum, Søborg, Bagsværd, Charlottenlund, Klampenborg, Skodsborg og Dyssegård.

I ekstra runden var det så holdet fra København Nord der kunne svare rigtig på det afgørende spørgsmål, og kunne der ved kalde sig Danmarks Mester i Blindsmagning 2017.

Holdet bestod af Jerry Møller Jensen, Kim Sonny Petersen og Tonny Dyhr Kristensen, som skal have et stort tillykke med sejren.

Stemnings billeder