Højt skum og glædelig jul i ØLborg - Danske Ølentusiaster

Højt skum og glædelig jul i ØLborg

28.11.2010 18:37

Ølhytte

Lokalafdeling Aalborg præsenterer landets første ølentusiast-julehytte med salg af foreningsmerchandise og ølsmagsprøver. Formålet med hytten er at sætte fokus på øllet og foreningen.

Det er lokale medlemmer som bemander hytten og det er lykkedes at samle over tredive frivillige med talent for - samt tid og lyst til, at promovere foreningen og øllet Aalborg Citys julemarkeds åbningstid fra den 26. november til den 23. december.

Det er en fantastisk synlighedsmulighed for Danske Ølentusiaster, da det åbner for gode snakke om hvad vores forening er for en størrelse og hvorfor vi finder øllet så interessant.

Vinteren har ramt Danmark og vejrudsigten lover koldt vejr, så det er bestemt ikke en varm tjans. Men klæder man sig godt og rigtigt på - er det både sjovt og hyggeligt.

I hytten kan man få gratis numre af ØLentusiasteN og Vejen til godt øl samt naturligvis indmeldelsesblanketter. Købe foreningsmerchandise (muleposer, halstørklæder, forklæder og pins med foreningens logo) og bogen "Ølbrygning for begyndere" af Klaus Rydahl, Aalborg Beerwalk Christmas Edition og et mindre udvalg af juleøl både som smagsprøver og som hele øl. Der ud over afventes seneste bog om juleøl af Carsten Berthelsen og ølstilsplakat af Peter Fly.