Ny brygmester i Thy - Danske Ølentusiaster

Ny brygmester i Thy

24.04.2012 10:48

Fra Nibe til Thisted Bryghus

Brygger på Nibe Bryghus, Antoni Aagaard Madsen, flytter over på den anden side af Limfjorden, hvor han afløser brygmester Henrik Sørensen, som er begyndt i en ny stilling på Ørbæk Bryggeri som planlægningschef.
-
Antoni Aagaard Madsen er oprindeligt uddannet laborant og lærte  at brygge øl hos William Frank på Grauballe Bryghus. Inden han i slutningen af 2006 startede i Nibe Bryghus, var han brygger på Restaurant Bryggen i Thisted.
-
– Jeg arbejdede på Mærsks Gormfelt på Nordsøen 14 dage ad gangen som laborant, og det gav mig i fri-perioder masser af tid til at dyrke min hobby som hjemmebrygger. I 2002 kontaktede jeg William Frank fra Grauballe Bryghus og foreslog ham en byttehandel. Det resulterede i, at jeg i hjemmeperioder hjalp med forefaldende arbejde og på den måde fik lært bryggerfaget fra bunden på det lille – dengang nystartede bryggeri. Planen var fra starten at være tilknyttet et lille bryggeri på deltid, mens jeg beholdt mit arbejde på Nordsøen, men i foråret 2006 blev jeg ringet op af Erik Myrhøj fra Nibe Bryghus – og nu står jeg her, fortalte Antoni ØLentusiasteN, da han blev ansat på nye bryghus i Nibe.
-
Seks år senere og en diplombryggeruddannelse rigere flytter Antoni Aagaard Madsen så til Thisted Bryghus. 

Meld dig ind

Som medlem af Danske Ølentusiaster støtter du arbejdet for at bevare et rigt og varieret øludbud i Danmark. 

Læs mere her