Kåring af Årets Thy-Øl - Danske Ølentusiaster

Kåring af Årets Thy-Øl

24.05.2012 07:36

I samarbejde med Thisted Handels- & Industriforening inviterer Thisted Bryghus nemlig til Ølfestival på Store Torv i Thisted

Ved Thisted By Night, torsdag d. 4. Juni, er der mulighed for at deltage i en unik øl¬oplevelse. I samarbejde med Thisted Handels- & Industriforening inviterer Thisted Bryghus nemlig til Ølfestival på Store Torv.
-
Hele idéen med afholdelsen af en lokal ølfestival er at skabe en ny og spændende lokal aktivitet, som thyboerne kan være sammen om, og som samtidig vil kunne trække mange besøgende til byen.
-
Vi vil naturligvis gerne udbrede kendskabet til vores mange spændende specialøl, men det er for os en afledt, positiv effekt. Hovedformålet er, at vi får skabt en sjov og hyggelig dag i form af en social event, som folk kan samles om. Det skal være en god dag og en god oplevelse for såvel byens borgere som for detailhandlen og byens besøgende, fastslår adm.dir. Aage Svenningsen fra Thisted Bryghus.
-
Arrangementet afholdes på Store Torv i Thisted i tidsrummet fra kl. 16 til kl. 20, hvor der vil være stillet et stort festtelt op samt borde og stole til udendørs hygge.
-
Indgangsbilletten kommer til at koste 50 kr. Med billetten i hånden får man adgang til teltet, hvor der vil være opstillet 10-12 barer, hvor personalet fra Thisted Bryghus står klar med lækre smagsprøver på vores specialøl. Hver deltager får udleveret ti smagsprøver og et kort. Når man har smagt på alle ti prøver, skal man på kortet afkrydse, hvilken øl man bedst kan lide. Den produkt, der får flest stemmer bliver kåret som Årets Thisted Bryghus-produkt, og blandt vinderne trækkes der lod om specialøl til en værdi af kr. 500,-. Vinderne offentliggøres i Thisted Dagblad, onsdag d. 6. Juni, fortæller Aage Svenningsen.
-
Deltager man i arrangementet vil der være mulighed for at smage bryghusets Porse Guld, Stenøl, Porter, Limfjordsporter, Hyllie, Brown Ale, Black Ale med flere. Og herover vil der være et par overraskelser i form af nogle forsøgsbryg, som endnu ikke er i handlen.