Ny øltjeneruddannelse - Danske Ølentusiaster

Ny øltjeneruddannelse

31.10.2013 11:57

Beverage Academy

Man har i flere år kunne uddanne sig til vintjener, men en tilsvarende uddannelse indenfor ølbranchen har ikke eksisteret. Det skal der nu gøres noget ved.
-
Erik Nielsen fra Beverage Academy kan nu løfte sløret for et helt nyt uddannelsestilbud til tjenerfaget. Beverage Academy er en dansk udbyder af drikkevarefaglige uddannelser og kurser, og henvender sig til hotel- og restaurantionsbranchen, importører, distributører og detailbranchen.
-
De færreste restauranter har et decideret ”Ølkort”, og ofte møder man et personale, der er uerfarent inden for det store udvalg af de specialøl, der er til rådighed i dag - Lige så svært kan det være at kombinere øl og mad. Dette resulterer ofte i, at personalet ”bare” tilbyder en standard øl, hvorved de undgår alle de svære og detaljerede spørgsmål.
-
Undervisningen forestås af udvalgte faglærere med høje kompetencer og et bredt branchekendskab som gennem et tæt samarbejde med HORESTA, TjenerFyn og Danske Ølentusiaster, sikrer et højt fagligt niveau.

Gennem undervisning via web-TV, interaktive opgaver og to seminarer ved  Beverage Academy, opøves de studerenes forståelse og færdigheder inden for ølbranchen.
-
Underviser Erik Nielsen har gennem flere år oparbejdet en bred og varieret erfaring inden for øl branchen, både teoretisk såvel som praktisk. Erik er bl.a. øldommer, øltjener og håndbrygger, har eget bryggeri og arbejder også til dagligt med udvikling af fadølsudstyr. Erik har netop selv gennemført øltjeneruddannelsen i Norge, og blev så begejstret for konceptet, at han nu har taget det med til Danmark.
-
Uddannelsen udbydes nu på www.BeverageAcademy.dk med studiestart medio februar.

Meld dig ind

Som medlem af Danske Ølentusiaster støtter du arbejdet for at bevare et rigt og varieret øludbud i Danmark. 

Læs mere her