Wegner, Mogensen og TeeDawn indtager London - Danske Ølentusiaster

Wegner, Mogensen og TeeDawn indtager London

09.09.2014 07:36

I anledning af 100 året for Hans Wegner og Børge Mogensen danner London Design Festival, rammen for danske designtalenters nyfortolkninger af mestrenes klassikere. De unikke møbler får følgeskab af en flydende Københavner der også har internationale ambitioner.
-
Gæsterne på Danish Made Pavillonen kommer nemlig til at skylle pindemadderne og snacken ned med design-øl fra Københavnske TeeDawn der er verdens eneste øl-virksomhed med fokus på tidens nye strømning, Lowcaholic.
-
TeeDawns grundlægger Henrik Wiese er begejstret for muligheden for at vise nye sider af Dansk design på europas største og vigtigste design-event:
 
– Vores formål er at inspirere mennesker til at reducere deres forbrug af alkohol på en begavet måde. Derfor er vi glade for, at det officielle Danmark har valgt at skænke Lowcaholic på nationens pavillon. Og eftersom vi ser London som vores næste stop er dette en unik mulighed for at trykprøve konceptet inden vi går fuld-skala. London´s alkohol- og pubkultur er under dramatisk forandring, og såvel restauratører som storbyens forbrugere leder efter en ny form. Vores initiativ har mødt enorm velvilje og opbakning i København og Nordsjælland, og jeg tror at vi kan overføre disse erfaringer til London og andre storbyer.
-
TeeDawn er - sammen med Augustinos-fonden og DSV - officielle partnere for Den Danske Ambassade i London i forbindelse med Danish Made, som løber af stabelen den 18.-21. september.

Meld dig ind

Som medlem af Danske Ølentusiaster støtter du arbejdet for at bevare et rigt og varieret øludbud i Danmark. 

Læs mere her