Region Nordsjælland

Region Nordsjælland består af lokalafdelingerne: Birkerød, Frederikssund, Halsnæs, Helsingør og Hillerød. Hver lokalafdeling har valgt 1-2 personer til regionsbestyrelsen, som har konstitueret sig med formand og næstformand.

Regionens hovedformål er at fordele de midler, der stilles til rådighed fra Landsforeningen til aktiviteter. Det gør vi dels ved at støtte nogle store såkaldte regionsarrangementer, hvor der er ekstra omkostninger f.eks. til en foredragsholder eller til forskellige materialer, samt til udadvendte hvervearrangementer. Dels anskaffer vi "udstyr" som kan lånes af de enkelte afdelinger, når der er behov. Og så uddeler vi midler til lokalafdelingerne til dækning af administrative omkostninger.

Til brug for lokalafdelingerne i regionen har vi en infostand, som lokalafdelingerne kan låne f.eks. når der skal laves et hvervearrangement i et center.

Regionsbestyrelsen har også ansvaret for at finde en passende kandidat til den Regionale Ølpris, der uddeles på Øllets dag, den første lørdag i september. Formelt set er det Landsbestyrelsen, der vælger hvem der skal have den, men det sker efter indstilling fra regionsbestyrelsen. Vi ville svært gerne finde en rigtigt god restaurant i Nordsjælland, hvor man både har et godt udvalg af øl og ved så meget om det, at man kan vejlede gæsterne i hvilke øl der passer til maden. Kender du sådan en, så giv os et praj.

 Et tredie formål er at formand og næstformand indgår i det såkaldte Regionsråd, der fungerer som sparringspartner for landsbestyrelsen i forskellige sammenhænge.

Det er også regions bestyrelsen der tager stilling til oprettelse af nye lokalafdelinger. Så hvis du mener der er langt til din nærmeste lokalafdeling og at der er basis for oprettelse af en lokalafdeling i dit område, så kontakt regions formanden, så tager vi en snak om mulighederne og ser på hvordan vi kan hjælpe dig igang og give dig kontakt til andre medlemmer i dit område.

Medlemsstatistik for regionen

Antal medlemmer lige nu: 831
Antal medlemmer for et år siden: 752
Vækst det seneste år: 10.51%

Medlemssammensætningen er lige nu således:

Mænd: 79.66%
Kvinder: 20.34%
Personlige medlemmer: 68.23%
Husstandsmedlemmer: 15.88%
Klubmedlemmer: 0.00%
Regionsformand

Kim Normann
Møllebakken 15
3200 Helsinge
26742724
kim.normann(at)remove-this.ale.dk
Regionsnæstformand

Bjarke Jul Christensen
Nørrevang 65, 1.th.
3460 Birkerød
40428432
bjarke.christensen(at)remove-this.ale.dk

Regionsbestyrelsen:

Birkerød:

Bjarke Jul Christensen

Svend Mikkelsen

Frederikssund:

 Per Lauge Jensen

 Finn Dalsgaard

Halsnæs:

Charlotte Vibeke Petersen

Ove Petersen

Helsingør:

Niels Thimm

Torben Gamst-Johansen

Hillerød:

Henrik Lyksborg

Steen Larsen

Kim Normann