Næste arrangement med kort tilmeldingsfrist og andre nyheder

Redaktøren kommer på besøg d. 7. juni

Førstkommende arrangement, som er i anledning af Prins Joachims fødselsdag mandag d. 7. juni, er et arrangement, hvor redaktøren af Ølentusiasten, Ole Madsen kommer og fortæller lidt om det at være redaktør på et af de bedste foreningsblade i Danmark og Ole vil, naturligvis, præsentere lidt godt øl.

Temaet i disse tider, hvor krisen endnu kradser, er billigt øl. Vi søger svaret på om man kan få en god øloplevelse med øl købt i discountbutikker og andre lavprismarkeder.

Det foregår denne gang i Værløse Bio, Bymidten 44, Værløse.

Som ved tidligere arrangementer i Værløse Bio er der obligatorisk spisning, idet dette er en del af betalingen for at benytte biografen. Vi får dagens ret som denne dag skulle være hakkebøf og dertil serveres en øl.

Vi starter med spisning kl. 18 og ca. kl. 19.30 starter smagningen.

Prisen er kr. 110 per person og kr. 130 for ledsagende medlemmer - bemærk at dette er inklusive spisning. Temaet gør naturligvis at prisen er tilsvarende lav.

Tilmelding sker ved at sende en tilmelding til steen.spuur@ale.dk med angivelse af navn og medlemsnr. på deltagerne.

Sidste tilmeldingsfrist er d. 3. juni og tilmeldingen er bindende fra denne dato. Jeg skal beklage den meget korte svarfrist, der denne gang er til arrangementet.

Siden sidst

Vi havde d. 21. april en påskebrygsmagning, hvor vi kom grundigt rundt blandt danske, samt en enkelt belgisk, påskebryg.

Denne gang havde vi efter ønske fra medlemmerne medbragt lidt brød og ost til at rense ganen med mellem de forskellige øl. Efter de få rester der var tilbage at dømme, må vi konkludere at dette var populært.

Dette var ikke vores mest besøgte arrangement, men det var til gengæld nogle gode øl vi kom igennem.

Så har der jo også været ølfestival i København, hvor jeg fik hilst på nogle af lokalafdelingens medlemmer. Udvalget at øl var som sædvanlig kæmpestort og jeg håber at de som deltog fik nogle gode øloplevelser.

Det var også dejligt at se, at nogle af medlemmerne havde valgt at tage en tørn som frivillig og på foreningens vegne skal der lyde et stort tak til disse personer. Det er de frivilliges indsats der muliggør festivalen.

Kommende arrangementer

Den tidligere annoncerede smagning d. 28. august må desværre aflyses.

Til gengæld arbejde vi på to arrangementer på Øllets Dag lørdag d. 4. september. Det bliver et for kvinder og et for mænd.

Det vil komme flere oplysninger i takt med at detaljerne falder på plads.

Dette var hvad vi har valgt at bringe i dette nyhedsbrev.

Højt skum

Steen Spuur Hansen

Lokalformand, DØE Ballerup (DØE's mest royale lokalafdeling:-)