Medlemsmail marts 2012

Kære medlem !

Denne gang kan du læse om

 1. Medlemsmøde marts - påskebryg
 2. Ny rabataftale
 3. Gå hjem møde
 4. St. Patricks Day
 5. Påskebryg i Nyhavn
 6. Møde med Beer Here
 7. Generelt om Lokalafdeling København
 8. Rabatsteder
1. Medlemsmøde marts - påskebryg

Ifølge kalenderen er det forår nu. Om kort tid er det desuden Påske. Disse to herlige forhold gør, at Lokalafdeling København har besluttet at gentage successen fra tidligere med smagning af forårs- og påskebryg.  

4 bestyrelsesmedlemmer fra Lokalforening København har rottet sig sammen og kommer hver med 2 forårs-/påskebryg, fortæller om dem og lader de tilstedeværende smage. Desuden har et af vore bestyrelsesmedlemmer, Søren, sørget for at vi får et godt lokale at være i.

Dato

Torsdag, den 29.3.2012 kl. 19.00.

Sted

Dansk Skovforening

Amalievej 20

1875 Frederiksberg C

(gå ind i gården)

Pris

Kr. 100,00 pr. deltager.

Tilmelding

Tilmelding til lars.rasmussen@ale.dk senest fredag den 23.3.2012 med angivelse af navn og medlemsnr.

Betaling

Kontonr. 3129-2848937 med angivelse af navn og medlemsnr.

 

2. Ny rabataftale

Det er med glæde, at vi kan oplyse om indgåelsen af en rabataftale med Anfora Vin og Spiritus, Vesterbrogade 41E, 1620 København V, der mod forevisning af gyldigt medlemskort til Danske Ølentusiaster giver 5% rabat på øl, vin og spiritus.

Stedet er nyetableret. Der har tidligere ligget en vinbutik med samme navn længerened ad Vesterbrogade ved Bymuseet. Den nye forretning er en kiosk med et dejligt udvalg af mange gode udenlandske øl. Der er dog også nogle danske, som er på køl. Bemærk desuden de kundevenlige åbningstider, som er

Mandag ti torsdag  kl.  08.00 - 24.00

Fredag og lørdag   kl.  08.00 - 03.00

Søn- og helligdage kl. 08.00 - 24.00

 

3. Gå hjem møde

Vi har modtaget en invitation til et gå-hjem-møde på Nordatlantens Brygge den 15. marts kl. 16.00 - 18.30. Brygmester Annika Waag fra det færøske bryggeri Föroya Bjór kommer og fortæller om bryggeriet fra 1888 og giver smagsprøver på bryggeriets sortiment.

Der er lige det lille "aber dabei", at de skal have vores tilmelding senest den 12. marts. Personligt har jeg desværre ikke mulighed for at deltage, men send mig dit navn og medlemsnr., hvis du vil deltage, så melder jeg dig til.

 

4. St. Patricks Day

Den 17.3. er det som bekendt St. Patricks Day. Det vil føre for vidt at nævne alle de arrangementer der finder sted over hele byen, men lad mig nævne et. Nemlig det der foregår på Rådhuspladsen.

Arrangementet starter kl. 13. Der vil være aktiviteter på Rådhuspladsen og en parade igennem byen. Se mere på 

St-Patricks Day

 

5. Påskebrygsmagning i Nyhavn

Kan du ikke vente til den 29.3. med at smage på påskebryg i Lokalafdeling København har du muligheden i Nyhavn den 17. marts kl. 13 - 15. Det sker til tonerne af festlig jazz.

 

6. Møde med Beer Here

En af vore gode samarbejdspartnere afholder et møde med ingen ringere end Christian Skovdahl Andersen, der er bagmanden bag Beer Here. Christian kommer til Café Globen den 31.3.2012 kl. 19 - 22, fortæller røverhistorier og udskænker smagsprøver på noget hans øl.

Pris: Kr. 200,00

Tilmelding: info@cafegloben.  Hvis der stadig er plads, oplyser de et kontonr. man kan betale til. Vent derfor ikke for længe, hvis du vil med, pladsen er begrænset.

 

7. Generelt om Lokalafdeling København
 1. Hvis du ønsker at ændre dine medlemsoplysninger, f.eks. e-mailadresse eller lignende, gøres det lettest ved, at du logger dig ind på www.ale.dk og klikker på medlemsoplysnigner.
 2. Medlemsmøderne holdes på skift imellem forskellige steder i København.
 3. Kontakt venligst lokalformand lars.b.jespersen@ale.dk eller lokalnæstformand lars.rasmussen@ale.dk, hvis du har tips om gode ølsteder eller indkøbssteder, forslag eller spørgsmål.
 4. Kontakt venligst lokalformand lars.b.jespersen@ale.dk eller lokalnæstformand lars.rasmussen@ale.dk hvis du har information, som du gerne vil have med i næste medlemsmail.

På bestyrelsens vegne

Højt skum

 
8. Rabatsteder
Amfora Kiosk
Bishops Arms
Bryggeriet Apollo
Bunker Beer
Café Globen
Café High Q
Den Tatoverede Enke
Guinness Pub
Nørrebro Bryghus
Pegasus Øl & Vinbar
Skt. Nicolai Pub