Julefrokost Café Viking

Kort efter kl. 18 den 1. december stod Café Viking pænt pyntet og en hel masse glade ølentusiaster var dukket op på trods af den meget korte tilmeldingsfrist. Desuden var der nogle enkelte andre gæster på værtshuset, dels i baren og dels i billardrummet, men de holdt sig pænt i baggrunden.

Lokalformanden indledte med kort at fortælle om, hvad der var sket siden sidst, og hvad der skulle ske i den nærmeste fremtid.  Bl.a. havde der været afholdt møde i Region København, hvor der var blevet valgt ny næstformand, Normann Errebo fra Rødovre og der var desuden blevet nedsat et udvalg, der skulle undersøge muligheden for at lave en tur til Fyn for at besøge flest mulige bryggerier.

Det blev også nævnt, hvad de kommende arrangementer bliver. Men dem kan du læse om under arrangementer. Dog ikke om et arrangement, vi forsøger at arrangere - kun for kvinder - på kvindernes internationale kampdag den 8. marts 2011.

Herefter blev ordet givet videre til Kim, der indledte med at fortælle om aftenens konkurrencer. En med et kortspil, en med spørgsmål der skulle besvares og endelig at der mulighed for at få en mandelgave.  Sjove konkurrencer med gode gevinster. Tak til Kim.

Kort tid efter kom der mad på bordene i hurtig rækkefølge, forskellige sild, æg og tomalt, rejer, flæskesteg, svinemørbrad, frikadeller, æbleflæsk og ris a la mande (staves det mon sådan?). Første øl blev ligeledes delt rundt og efterfølgende bestilte folk livligt øl selv i blandt det store udvalg.

Alt i alt en rigtig hyggelig aften. En forespørgsel om vi måtte komme igen næste år, hvis vi lovede at opføre os ordentligt blev bekræftet. Tak til værtshusholderen Jane og hendes to medarbejdere, for at skabe en god atmosfære og få tingene til at glide. Og til sidst: Tak til alle deltagere for jeres måde at være på!

Højt Juleskum