Pubcrawl i Malmø

Klik på billederne, hvis du vil se dem i fuld størrelse.

Aftalen var at vi skulle mødes "Under uret" ved INFO på Københavns Hovedbanegård kl. 09.30. Tak til de mange der var kommet til tiden og fy til en enkelt, der kom en kjende for sent. Dog ikke senere end vi kunne nå vores tog kl. 09.43.

Lokalafdelingen havde investeret i et par øl, der blev konsumeret undervejs fra København til Malmø. Beklageligvis var der 3 afbud. Synd for jer. Det gjorde det imidlertid muligt at promovere vores velsmagende forening, således at nogle passagerer også kunne få en smagsprøve.

Vel ankommet til det svenske blev vi modtaget af vores guide Lennart. På billederne er det ungersvenden med den rød/gule T-shirt. Vi begav os flux til Systembolaget, hvor der blev indkøbt betragtelige mængder øl. En del gik tilbage til Centralstationen for at anbringe disse i bokse, mens andre fortsatte til den første Pub "Brogatan". Stedet åbnede imidlertid først kl. 12 så somme måtte trave hvileløst rundt til da. Der blev kikket længselsfuldt ind ad vinduerne, da "ølboksholdet" ankom. Stedet udmærkede sig ved at have en del ukendte svenske øl både på fad og på flaske. Desuden mødte vi her nok et Malthemedlem, nemlig Anders. På billederne ses han bl.a. med en sort T-shirt i forgrunden på billede nr. 4.

Næste stop var Nya Tröls, hvor vi skulle være kl. 13.30. Det lykkedes meget godt og efter konsumering af øl meldte sulten sig for de fleste sig. Det betød, at tidsfristen til næste stop ikke kunne overholdes. Vi fandt det imidlertid vigtigere, at få noget at spise end at race videre.

På Bullen stødte vi til Nicolai, så selvskabet nåede nu op på 15 danskere og 2 svenskere.  Undervejs var vi rendt ind i regnvejr flere gange, men nu viste vejret sig fra sin positive side og vi kunne således sidde udendørs i et herligt solskinsvejr. Beklageligvis var øludvalget her ikke helt på højde med de tidligere steder.

Næste stop på vores Odyssé var Pickwick. Også her var der mulighed for at sidde udendørs i solskinnet. Her stødte formanden for Malthe, Thomas, og hans kønne kone til selskabet (Ses på billede 16 ved vinduet - beklager at det blev så dårligt). Ikke så meget at sige om stedet ud over at øludvalget her desværre heller ikke holdt den høje standard vi havde i starten.

Efter nok en travetur nåede vi frem til Bishops Arms. Igen var der mulighed for at sidde udendørs og nedsvælge en af de mange øl stedet råder over. Bl.a. var der en del spændende svenske microbryg på fad. Beklageligvis faldt klovnen der skriver dette i snak og glemte fuldstændigt at tage billeder. Sorry mates.

Sidste pitstop var Green Lion, hvortil selskabet arriverede let forsinkede. Først skulle der bestilles øl ud fra en masse øl på fad og 250 flaskeøl. Maden havde Lennart bestilt inden. Efter nogen forvirring om hvem der havde bestilt hvad og en rum ventetid kom maden. Lennart takkede af og vi klappede behørigt. Lokalformanden burde have holdt en takketale, gjorde det desværre ikke, undskyld! Vi lovede imidlertid Malthe at de ville få en invitation til Øllets Dag i september, og hvis de iøvrigt kom til København måtte de endelig sige til, så skal vi nok tage os kærligt af dem.

Hjemturen foregik i små grupper. Vores gruppes tur var præget af, at der var et hav af motionsløbere fra Broløbet på vej hjem, så det kneb uhyre med pladsen og det tog en farlig tid at komme hjem. Alt i alt imidlertid en vellykket og fornøjelig tur, hvor indtalgelsen af alkohol på trods af de mange steder blev holdt på et moderat niveau. Tak til alle deltagere, og tak til Peter for at have arrangeret det. Peter kunne desværre ikke selv deltage, da han var blevet opereret i hånden.