Påskeølsmagning

Skakklubben Øbros hyggelige lokaler var lejet til dette arrangement.

Tak til bestyrelsen. der var mødt fuldtalligt op til tiden. Herligt. Det betød at de indledende øvelser med opstilling og pynt af borde var klar da de sidste deltagere mødte op, således at mødet kunne starte kl. 19.

Lokalformanden indledte kort med at fortælle om hvad der var sket og skulle ske i den nærmeste fremtid.  Glemte at ønske alle velkommen, undskyld, håber at alle alligevel følte sig velkommen.

Bestyrelsesmedlemmet Morten fortalte herefter om aftenens program der bestod i blindsmagning af 9 øl, der blev udleveret et smageskema og den første øl blev serveret. Til øllene var der mulighed for at spise noget brød og lidt snacks.

Øllene der blev smagt var

Nr. 1: Nibe Bryghus, Påskebryg, blond ale, 4,6%

Nr. 2: Søgaards Bryghus, Gækkebryg, ale, 5,0%

Nr. 3: Tuborg, Tuborg Påskebrug, lager, 5,4%

Nr. 4: Ølfabrikken, Grøn Påske, bruin, 6,0%

Nr. 5: Indslev Bryggeri, Påske Hvede, hvedeøl, 6,0%

Nr. 6: Amager Bryghus, Forårsbrug, biere de garde, 6,5%

Nr. 7: Mikkeller, Hoppy Easter/Gipa, IPA, 6,6%

Nr. 8: Nørrebro Bryghus, Vårtripel 2010, tripel, 9,0%

Nr. 9: Het Anker, Gouden Carolus Easter, stærk belgisk ale, 10,5%

Efter smagningen skulle der stemmes om, hvilken øl hver enkelt synes bedst om, og første herefter blev det offentliggjort, hvilke øl der var blevet drukket.  Resultatet blev

0 stemmer: Øl nr. 1, 3 og 7

1 stemme:  Øl nr. 2

2 stemmer: Øl nr. 6

3 stemmer: Øl nr. 4

4 stemmer: Øl nr. 5 og 8

10 stemmer: Øl nr. 9

Da den tidligere lokalafdeling København V som bekendt vandt den seneste konkurrence i blindsmagning for hold i Region København vistes den vundne vandrepokal frem, og det blev oplyst at lokalafdeling Rødovre var blevet udfordret og havde takket ja. Tidspunktet er endnu ikke endeligt fastlagt, men vil blive meddelt hurtigst muligt.

Efter en munter og hyggelig aften begyndte de første at gå hjem, og bestyrelsen fik derfor ikke mulighed for at sige tak for aftenen. Det er imidlertid vort håb, og indtryk, at de fleste havde haft en rar aften.  

Klik på billederne, hvis du vil se dem større.