Lørdag den 26. februar 2011 havde Region København indkaldt til møde i Glostrup Storcenter, hvor der ville blive lejlighed til at guffe mad fra en god buffet i sig akkompagneret af noget godt øl og med efterfølgende smagning af de 10 finalister i amstemningen om årets danske ølnyhed.

Fra kl. 14 - 15 stod den på spisning. Undertegnede arriverede til mødet lidt vel sent og blev mødt af et propfyldt lokale på første sal. Rart at se, og også rart at høre at snakken allerede gik livligt. Hurtigt dannede der sig en lang kø ved buffeten, så tjenerne måtte kæmpe sig udenom med servering til de øvrige gæster. Maden, tja ok omend den var lidt morgenmadslignende snarere end frokostlignende. Kan desværre ikke dokumenteres med billeder.

Kl. 15 opløftede Normann Errebo - lokalformand i Rødovre, næstformand i region København og den person der havde taget det største slæb i forbindelse med arrangementet - sin milde røst og fortalte om, hvorledes smagningen skulle foregå. Øllene blev herefter serveret i hurtig rækkefølge, en række flinke folk hjalp til her.

Ud over selve smagningen blev der afholdt en quiz med spørgsmål omkring øllene. Godt lavet af Kim Müller. Gode spørgsmål som man ikke bare kunne gætte sig til eller læse på flaskerne. Efterfølgende blev der trukket lod om en Hornbeer T-shirt og 2 glas imellem de 2 med flest rigtige, Morten larsen og Frank Urban. Vinderøllen blev Vinterporter fra Hornbeer. Måske hjalp det at den gode brygger fra Hornbeer før mødet havde ringet til regionsnæstformanden og udtrykt sin bekymring over alle de mange stemmer øllene fra Midtfyns Bryghus fik i Jylland

Da alle finalens øl var smagt skulle der stemmes om, hvilken de tilstedeværende syntes var bedst. Som sagt så gjort og 2 af de heldige der havde stemt på den samme som flertallet mente var bedst, fik hver sin præmie. De blev givet til Birthe Yde og Steen Spuur Hansen.  Det var også meningen at der skulle have været mulighed for at stemme direkte på foreningens hjemmeside, men af en eller anden mystifistisk grund kunne der ikke opnås forbindelse igennem centrets jern- og betonmassiv.

Tror alle havde en rar eftermiddag, ellers er det deres egen skyld!