Whiskymessen 2011

Igen i år fik Danske Ølentusiaster lokalafdeling København mulighed for at vise flaget på Whiskymessen i TAP1. Vi greb chancen for at komme i kontakt med en masse mennesker.

Vores lille info-stand blev suppleret med et bord, der venligst var udlånt af messen. Kl. 9 mødte vi talstærkt frem begge to, fordelte alle vores herlige blade, brochurer og foldere og var så klar til at fortælle om foreningen.

Vore nabostande var ølstanden bemandet af personale fra You'll Never Walk Alone i Kolding og Jørn Uhre fra Varde. Sidstnævnte præsenterede spegepølser og ølpølser, der var lavet af kød fra højlandskvæg.

Flere gange i løbet af eftermiddagen var der underholdning af et sækkepibeorkester.

Mange mennesker kom forbi og fik en sludder (nej nej nej ikke for en sladder), kikkede på vores ting og tog næsten alle de blade vi havde medbragt med hjem. Brochurern "Vejen til godt øl" slap op og flere af de andre brochurer var vi også tæt på at løbe tør for. Utroligt så mange svenskere der iøvrigt var til stede.

Den medbragte PC fungerede ved denne lejlighed, men ingen ytrede ønske om straksindmelding. Et gæt vil være at vi havde besøg af lidt over 100 mennesker, men om det fører til flere medlemmer i første omgang er tvivlsom. Måske på længere sigt. På den anden side fik vi udbredt kendskabet til foreningen.

 

Klik på billederne, hvis du vil se dem i stort format.